Usta oyuncular ve birbirinden keyifli tiyatro gösterileri, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nin konuğu olmaya devam ediyor.

Mecidiyeköy Trump Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde bu hafta “Ölü Ozanlar Derneği”, “Kibarlık Budalası” ve “Azizname” isimli tiyatro gösterileri ile “Ferhangi Şeyler”isimli tek kişilik gösteri sanatseverlerle buluşacak.

                                   Ölü Ozanlar Derneği

Nancy Horowitz Kleinbaum’un roman olarak yazdığı ve Gökçe Biçer tarafından oyunlaştırılan ‘Ölü Ozanlar Derneği’, ergenlik çağındaki birkaç gencin aşırı disiplinli bir yatılı okulda geçen hikayesini anlatıyor. Oyunun yönetmenliğini Hakan Altıner’in üstlendiği oyun 18 Eylül Salı akşamı saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek.

Bilet Fiyatı

– Tam 67.00 TL Öğrenci 57.00 TL

                                    Kibarlık Budalası

17. yüzyıl Fransa’sında cahil, saf ama çok zengin bir adam olan Mösyö Jourdain’in asilzade olma amacını komik bir dille anlatan ve başrolünü Haldun Dormen’in oynadığı, Moliere’nin ölümsüz eseri ‘Kibarlık Budalası’ 21 Eylül Cuma akşamı saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyicisiyle buluşacak.

Bilet Fiyatı

– Tam 67.00 TL Öğrenci 57.00 TL

                                           Azizname

Her dönem büyük ilgi gören, kah güldürüp kah düşündüren oyun Azizname, izleyicisini toplumun gerçekliğiyle buluşturmaya devam ediyor. Aziz Nesin’in öykülerinden ve taşlamalarından yola çıkarak sahneye uyarlanan ve başrollerini Emre Altuğ, Bülent Çolak, Zühtü Erkan, Pınar Gülkapan, Hande Kaptan, Berk Sezenler, Burak Şentürk, Fatip Topçuoğlu gibi isimlerin paylaştığı oyun 22 Eylül Cumartesi saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

Bilet Fiyatı

1. Kategori – 67.50 TL

                                   Ferhangi Şeyler

Usta oyuncu Ferhan Şensoy’un, gündelik hayatında yaşadığı olayları kendi bakış açısından komik ve eleştirel bir dille değerlendirdiği tek kişilik gösterisi ‘Ferhangi Şeyler’ 23 Eylül Cumartesi saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak.

Bilet Fiyatı

– Tam 67.00 TL Öğrenci 57.00 TL

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.