2018 Emmy Ödülleri’nde Digiturk Dizileri 18 Ödülle Fırtına Estirdi

Televizyon dünyasındaki trendleri yakından takip eden ve izleyicilerine yaşattığı sürprizlerle fark yaratan Digiturk’ün yayınladığı diziler, televizyonun ‘Oscar’ı olarak bilinen, 70. Emmy Ödülleri’nde 18 ödül toplayarak bu yıla damga vurdu.

‘Game of Thrones’; ‘En İyi Drama’ ve ‘Drama/En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ kategorileri başta olmak üzere 9 dalda ödülleri toplarken; bir diğer sevilen yapım Westworld ise 4 kategoride ödülün sahibi oldu. Ayrıca Emmy Ödül’ünü kucaklayan diğer Digiturk dizileri ise ‘Komedi/En İyi Erkek Oyuncu’ ve ‘Komedi/En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ kategorileri dahil 3 dalda ödül alan ‘Barry’ ve 2 dalda ödül alan ‘Will&Grace’ oldu.

En iyi ve en güçlü yapımların adresi Digiturk, yayınladığı ‘Game of Thrones’ ve ‘Westworld’ gibi dünya çapında ilgiyle izlenen yapımlarının liderliğinde, 70. Emmy Ödülleri’ne damga vurdu.

beIN SERIES SCI-FI HD’de ekrana gelen ‘Game of Thrones’, en iyi drama ödülüne layık görülürken; dizide Tyrion Lannister karakterini canlandıran Peter Dinklage, ‘Drama/En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ seçildi.

Bu iki ödülün yanısıra, ‘En İyi Özel Efekt’, ‘En İyi Müzik’, ‘En İyi Kostüm (Fantastik Dizi)’,’En İyi Makyaj (Dizi/Mini Dizi/TV Filmi)’, ‘En İyi Ses Miksaj (Drama/Komedi)’, ‘En İyi Sahne Tasarımı’ ve ‘En İyi Dublör Yönetimi’ dizinin ödül aldığı diğer dallar olurken, yapım toplamda 9 ödül ile 2018 Emmy Ödülleri’nde iz bıraktı.

Game of Thrones’un ardından törenden ödülle ayrılan bir diğer Digiturk dizisi ‘Barry’ oldu. beIN SERIES COMEDY kanalında yer alan ‘Barry’nin başrol oyuncusu Bill Hader ‘Komedi/En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görülürken Henry Winkler ise ‘Komedi/En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülünü kucakladı. Dizi ayrıca ‘En İyi Ses Miksajı’ ödülünün de sahibi oldu.

Bilim-kurgu severlerin dünya çapında ilgiyle izlediği ‘Westworld’ dizisi ise aldığı 4 ödülle Emmy Ödülleri’nde adından söz ettiren bir başka dizi oldu. Dizide “Maeve” karakterini canlandıran Thandie Newton, ‘Drama/En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Beğeniyle takip edilen yapım ayrıca ‘Dram/En İyi Makyaj’, ‘Dram/En İyi Saç Tasarımı’ ve ‘Dram/İnteraktif Medya-Yaratıcı Başarı’ kategorilerinde de ödül aldı.

70. Emmy Ödülleri’ne Digiturk dizileri damgası

Game of Thrones, Westworld ve Barry’nin başarılarının yanı sıra, beIN SERIES COMEDY’de ekrana gelen ‘Will & Grace’ ise ‘En İyi Kurgu’ ve ‘En İyi Sinematografi’ dallarında 2 ödüle layık görüldü.

Digiturk izleyicilerini en iddialı yapımlar ve bol ödüllü diziler ile buluşturmaya devam edecek.

Emmy 2018’de ödül alan Digiturk yapımları ve kategorileri şu şekilde oldu;

                                       GAME OF THRONES

En İyi Drama

Drama/ En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu – Peter Dinklage

En İyi Özel Efekt

En İyi Müzik – Ramin Djawadi

En İyi Kostüm / Sci-Fi – Fantastik

Dizi/Mini Dizi/TV Filmi En İyi Makyaj

Drama/Komedi En İyi Ses Miksaj

En İyi Sahne Tasarımı

Drama/ En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Thandie Newton

Dram / En İyi Makyaj

Dram / En İyi Saç Tasarımı

Dram / İnteraktif Medya – Yaratıcı Başarı

Komedi/ En İyi Erkek Oyuncu – Bill Hader

Komedi/ En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu – Henry Winkler

Komedi/Drama/Animasyon En iyi Ses Miksaj

En İyi Kurgu

En İyi Sinematografi

En İyi Dublör Yönetimi

WESTWORLD

Drama/ En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Thandie Newton

Dram / En İyi Makyaj

Dram / En İyi Saç Tasarımı

Dram / İnteraktif Medya – Yaratıcı Başarı

BARRY

Komedi/ En İyi Erkek Oyuncu – Bill Hader

Komedi/ En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu – Henry Winkler

Komedi/Drama/Animasyon En iyi Ses Miksaj

WILL & GRACE

En İyi Kurgu

En İyi Sinematografi

Bilgi için:

Bersay İletişim Danışmanlığı / 0212 337 51 00

Anıl Erbayrak / Tel: 0212 337 51 17 / GSM: 0553 317 46 06 anil.erbayrak@bersay.com.tr

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.