Versus Tiyatro- Dogvilla

Lars Von Trier’in kült filmi Dogville Versus Tiyatro tarafından sahneye koyuyor. , Cantürk Çolak,Cenk Doğar,Ece Çeşmioğlu,Esra Yaşar,Güzide Arslan,Gökhan Gürün,Mehmet Yılmaz,Müfit Aytekin,Nihan Aypolat,Olcay Yusufoğlu,Rüzgar Aksoy oyuncu kadrosuyla UNIQ iSTANBUL sahnesinde.

 

Oyunun adı: DOGVILLE

Oyun Künyesi:
Yazan: Lars Von Trier
Çeviren: Nazlı Gözde Yolcu
Uyarlayan / Yöneten: Kayhan Berkin
Reji Asistanı : Semih Değirmenci
Dekor & Poster Tasarım : Gökhan Kodalak
Kostüm tasarım : Meltem Çakmak
Ses tasarım : Joe Conchie
Oyuncular : Cantürk Çolak,Cenk Doğar,Ece Çeşmioğlu,Esra Yaşar,Güzide Arslan,Gökhan Gürün,Mehmet Yılmaz,Müfit Aytekin,Nihan Aypolat,Olcay Yusufoğlu,Rüzgar Aksoy
Yapım: Versus

Versus Tiyatro- Dogvilla

Gösterim Tarihi ve Yeri:

Glass Room, Uniq İstanbul

Cum, 05/10/18

Saat:20:30

Bilet Fiyatları:

VIP – 121.00 TL

  1. Kategori – 88.00 TL
  2. Kategori – 66.00 TL

Konusu:

Lars Von Trier’in kült filmi Dogville Versus Cantürk Çolak,Cenk Doğar,Ece Çeşmioğlu,Esra Yaşar,Güzide Arslan,Gökhan Gürün,Mehmet Yılmaz,Müfit Aytekin,Nihan Aypolat,Olcay Yusufoğlu,Rüzgar Aksoy
oyuncu kadrosuyla UNIQ iSTANBUL sahnesinde.

İnsan ruhunun karanlıklarında gezinen bir şiddet hikayesi… Amerika’da 1930’ların karanlık dinginliği yaşanmaktadır. Peşinde olan mafyadan kaçan güzel bir kadın olan Grace, barınmak amacıyla Colorado’da Dogville adlı küçük bir kasabaya sığınır. Dogville kasabasında yaşayan Tom, bir gece silah sesleri duyar ve Gangsterlerden kaçan Grace’le tanışır. Tom Grace’in saklanmasına yardım etmek için kasabalılarla konuşur. Grace kasabalılarla tanışır, kasabalılar onu tanımak için iki hafta süre verirler.

Kasaba halkı kadını kısa zamanda bağrına basar ve onun için üzülür. Dogville’de geçirdiği sessiz günler kısa sürede   değişmeye başlar. Kadının varlığı, köy halkı için büyük bir tehdit oluşturmaktadır ve kasaba sakinleri bu tehlike karşısında temkinli davranmak zorundadır. Grace günden güne bu kasabanın karanlık yüzünü keşfedecektir. Halk, aldıkları riskin de verdiği cesaretle Grace’den sonu gelmeyen isteklerde bulunmaya başlarlar.

İletişim Bilgileri:

Lütfen Not Edin:

-Numarasız oturma düzeni vardır.
-Pdf bilet uygulaması var, biletinizi yazdırmayı unutmayınız.

Sorular:

-Bu oyunun sahnelendiği yerler hakkında

-Oyunun bilet fiyatı ne kadar

-Oyunla ilgili iletişim adresleri

-Sezondaki oyunlar

-Oyunun kadrosu

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.