BÜYÜK EV ABLUKADA VE LUV X HIP HOP PARTİSİ

Babylon’un bu haftaki programında 21 Eylül Cuma günü Büyük Ev Ablukada ve 22 Eylül Cumartesi günü LUV X HIP HOP Party bulunuyor.

Büyük Ev Ablukada, yeni sezonun ilk performansı için Fırtınayt ile 21 Eylül Cuma akşamı Babylon’a konuk oluyor. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği “Akustik” ve “Full Faça” performanslarının ardından Büyük Ev Ablukada, 2016’da yeni tarzları “Fırtınayt” ile elektronik dünyaya adım attı. “Fırtınayt” albümlerinden “Hepsine Ne Fena” parçasına çektikleri ilk video klipleri, hayranları ve müzikseverler tarafından da ilgi ve beğeni toplayan Büyük Ev Ablukada dinleyicileriyle dans etmek için Babylon’da buluşuyor.

Babylon’un yeni parti serisi LUV X HIP HOP Party 22 Eylül Cumartesi günü Babylon’da müzikseverlerle buluşuyor. Sezonun ilk LUV X HIP HOP partisi ile Drake, Kanye West, Dr. Dre, Cardi B, Nicki Minaj, Travis Scott, Migos, Post Malone, XXXTentacion, 6IX9INE gibi hip hop dünyasının önemli isimlerini Babylon dans pistine taşınıyor. Gece boyunca DJ kabinin başında Gorillaz, Sofi Tukker, Fatboy Slim, Kelis, Inna, Pet Shop Boys, Britney Spears, Selena Gomez, Pink, Ciara, Gala gibi isimlere yaptığı remix’lerle tanınan ARMAGEDDONTURK ve mikrofonda MC Su Yıldız bulunacak.

Biletler, Mobilet iOS ve Android uygulamaları ile mobilet.com üzerinden ve Babylon Gişe’den satın alınabiliyor.

Detaylı bilgi için:

Cansu Önder – MSL

cansu.onder@mslgroup.com

+90 533 312 91 820212 373 40 18

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.