Zorlu’da Ücretsiz Açıkhava Etkinlikleri Devam Ediyor

0

Zorlu Center, açık havaya özel dopdolu bir program hazırladı. Eylül sonuna kadar devam edecek Zorlu Center Açık Hava Etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek konserler ve komedi performansları ile güzel havaların ve açık havanın keyfi Zorlu’da yaşanacak.

 

Son dönemin başarılı komedyenlerinden Mesut Süre, 19 Eylül Çarşamba Zorlu Center Meydan Katı Park alanında saat 20.00’da stand-up gösterisiyle hayranlarıyla buluşacak.

Caz ve blues sanatçısı Can Gox, 21 Eylül Cuma günü Zorlu Center Meydan Katı’nda saat 19.30’da sevilen şarkılarını yorumlayacak.

Özge Fışkın ve Tuna Kiremitçi, 22 Eylül Cumartesi saat 20.00’da Zorlu Center Meydan Katı Park alanında, düet performanslarıyla kendilerini dinlemeye gelenlere keyifli saatler yaşatacaklar.

Zorlu Center’da Açık Havada Sinema Keyfi

Animasyon komedi filmi Fındık İşi 2 17 Eylül Pazartesi, farklılıklara nasıl yaklaşmamız konusunda sosyal sorumluluk filmi tadındaki film Mucize 18 Eylül Salı, biyografi türündeki Amerikan müzikal drama filmi Muhteşem Showman ise 20 Eylül Perşembe saat 20:00’de sinemaseverlerle buluşacak.

Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda gerçekleşecek etkinlikler, herkesin ücretsiz katılımına açık olacaktır.

ücretsiz gösteriler ile ilgili aramalar

ücretsiz çoçuk etkinlikleri istanbul

ücretsiz çoçuk etkinlikleri 2018

ücretsiz çoçuk tiyatroları istanbul 2018

ücretsiz aktiviteler

ücretsiz çoçuk etkinlikleri istanbul 2018

istanbul ücretsiz etkinlikler 2018

avm etkinlikleri

çoçuk tiyatroları istanbul anadolu

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.