23 Kasım’da vizyona girecek filmler listesinde; Çağan Irmağın yönettiği  “Bizi Hatırla”, Fatih Sultan dönemini konu alan “Deliler”, bir zamanlar popüler grubu Kino’nun kurulmasını anlatan “Yaz(Leto)”, Franz Rogowski ve Sandra Hüller’in başrolleri paylaştığı “Muhtemel Aşk” , “Robin Hood” , “Şahıs 46” ve animasyon film “The Grinch” ile beyazperde de yerini almaya hazırlanıyor.

Bizi Hatırla

Künye
Yapım: Avşar Film
Yönetmen: Çağan Irmak
Oyuncular: Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk, Binnur Kaya, Sumru Yavrucuk
Konu
Kaan,  başarılı bir iş kariyerine sahip , eşi ve iki çocuğu olan bir aile. Sahil şehrinde yaşayan babası Eşref’i  ise biraz ihmal etmiştir. Ancak babası bir rahatsızlık geçirir. Yoğun işlerinden ötürü babasını İstanbul’a, evine getirir. Son derece iyi niyetli ve iyi kalpli bir insan olan Eşref Bey, burada yük olduğunu hissedince geri dönmek ister.

Deliler

Künye

Yapım: Angel Film
Yönetmen: Osman Kaya
Senaryo: Mustafa Burak Doğu, İbrahim Ethem Arslan
Yardımcı Yönetmen: Sıḃhan Kaya el Yıldırım
Oyuncular: Erkan Petekkaya,Cem Uçan,Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu, İsmail Filiz, Hakan Yufkacıgil,Gökçe Özyol, Rüzgar Aksoy,Gülşah Şahin Uçan,Demet Tuncer
Konu
Fatih Sultan Mehmet’in gönderdiği Osmanlı elçisi Romanya Prensi Vlad tarafından infaz edilmiştir. Yaşanan olay karşısında Fatih Sultan Mehmet, Vlad’ı öldürmesi için Baba Sultan’a ferman verir. Baba Sultan görev için Gökkurt, Çebi, Suskun, Adsız, Mübariz, Kongar ve Aşgar’dan oluşan Deliler Birliği’ni Kuman’la birlikte Edirne’den Targoviçte’ye gönderir. Deliler, Alaca köyü yakınlarından geçerken Vlad’ın çetesinin köye saldırdığını öğrenir. Deliler’in amacı önce köyü kurtarıp ardından Vlad’ı infaz etmektir.

ŞAHIS 46

Künye

Dağıtım: MC Film
Yapım: Karapaça Film
Tür: Gerilim
Görüntü Yönetmeni: MuradMammadov
Senaryo: Çağatay Düz, Ege Demirbüken
Yönetmen: Çağatay Düz, Ege Demirbüken
Oyuncular: Hüseyin Ezgi Taşkın, Melis Tamtaş, Ramazan Mert Durak, Melisa Akpolat, Ata Cücen,Irmak Lüleci
Konu
Üç yakın arkadaş, gençlik festivaline gitmeyi planlar. Çıktıkları yolculuklarında
yanlarına yolda kalan iki otostopçuyu alırlar. Fakat tam da ıssız bir yerden geçerken araçları bozulunca gençler mecburen mola vermek zorunda kalır. Yardım çağırmak için etrafı dolaşmaya başlayan gençler, ışıklarının yandığını gördükleri eve gitmeye karar verir. Ev sahibi, kendisinden yardım isteyen gençleri memnuniyetle evine davet eder. Kendilerine yapılan yardımdan son derece hoşnut olan gençler yemekten sonra arabaya dönmeyi ister. Fakat ev sahibinin onları evden dışarı bırakmaya pek niyeti yoktur.

YAZ(LETO)

Künye

Yönetmen: Kirill Serebrennikov
Senaryo: Mikhail Idov, Lily Idova, Kirill Serebrennikov
Oyuncular: Teo Yoo, Roman Bilyk, Irina Starshenbaum
Yapımcı: Ilya Stewart, Murad Osmann, Mikhail Finogenov
Ülke: Rusya, Fransa
Süre: 126 dk.

Konu

1980’ler Leningrad’ında bir yaz günü başlıyor ve Sovyetler Birliği’nde rock’n’roll’un kaderini değiştiren kahramanların hayatlarını konu alıyor.

MUHTEMEL AŞK

Künye

Yönetmen : Thomas Stuber
Oyuncular: Franz Rogowski, Sandra Hüller, Peter Kurth
Tür :Dram, Romantik
Ülke :Almanya
Süre :2 saat 5 dk
Konu
Christian,  markette işe başlar. Bu yepyeni ortama alışmaya başlayan Christian marketin uzun koridorları ve büyük rafları arasında  çalışan Marion ile tanışana kadar.

PUT ŞEYLERE

Künye

Yönetmen: Onur Ünlü
Oyuncular: Türkü Turan, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan
Tür :Experimental
Konu
Kablo ile birbirlerine bağlı iki ev arkadaşı, ölüleri dirilten bir hemşire, bir torbacı, narsist bir yönetmen gibi birbirinden farklı karakterlere sahip olan gruptan kamera sayesinde kiminin şansı dönecekken kiminin de hayatı kararacak.

THE GRİNCH

Künye

Yönetmen : Yarrow Cheney, Scott Mosier
Senarist:Ben Chandler,David James kelly
Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones
Tür :Animasyon, Aile
Konu
Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch’e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch’in kabusu ise, yılbaşı kutlamalarına aşırı düşkün olan Who halkının yıl sonu başlayan coşkusudur. Bu yıl kutlamaların daha da coşkulu olacağının ilan edilmesi sonucu, Grinch bu coşkuyu yok etmek adına, Noel Baba kılığına girerek yılbaşını çalmaya karar verir.

ROBİN HOOD

Künye

Yönetmen Otto Bathurst
Oyuncular: Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan,Eve Hewson,
Tür Macera, Aksiyon
Konu
Robin Hood’un Haçlı Seferleri’nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Hood, işleri eline alarak Sherwood’u kötülüklerden temizlemeye çalışır.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.