Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun BKM organizasyonuyla 13 Eylül (Dün) Perşembe akşamı gerçekleşmesi planlanan İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi’ne özel gösterisi, olumsuz hava koşullarından dolayı 20 Eylül Perşembe akşamına ertelendi.

 

Hazırlıklarına son bir aydır devam eden ve gösteriye özel görüntü ve uçuş sistemlerinin bulunduğu iki tır malzemeyle Harbiye’ye özel iki bölümden oluşan gösteriye hazırlanan topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, yaşanan aksaklıktan dolayı İstanbul seyircisi ve gösteriyi takip eden basın mensuplarından konuyu anlayışla karşılamalarını rica ediyor.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 20 Eylül Perşembe akşamı BKM organizasyonuyla gerçekleşecek “Denizbank Açıkhava Konserleri” kapsamında sanatseverlerle buluşacak. Grup, gösterinin 1. perdesinde “İstanbul Dreams” adlı İstanbul’a özel hazırlanan yeni performansıyla, 2. perdesinde ise Anadolu Ateşi gösterisinin en beğenilen sahnelerinden derlenen “Best Of Anadolu Ateşi” gösterisiyle izleyiciye unutulmaz anlar yaşatacak.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.