Ergün Mimarlık, Atlaspark AVM ve Mermerler Plaza projeleriyle Cityscape Awards 2018’de 2 ayrı kategoride finalist oldu.

1995 yılında kurulduğu günden bugüne farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projelere imza atan Ergün Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul ve mimarlık buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global kapsamında düzenlenen Cityscape Awards 2018’de 2 projesiyle uluslararası jüri tarafından finalist olarak seçildi. Bu yıl 16’ncı kez gerçekleştirilen Cityscape Awards 2018’de Ergün Mimarlık; ‘Retail Project Award’ kategorisinde 2015 yılında hizmete açılan Atlaspark AVM, ‘Commercial Project Award’ kategorisinde ise inşaatı 2016 yılında tamamlanan Mermerler Plaza ile yarışacak.

2 – 4 Ekim 2018 tarihleri arasında Dubai’de gayrimenkul ve mimarlık sektörünü bir araya getirecek Cityscape Fuarı kapsamında düzenlenen Cityscape Awards 2018’de çeşitli kategorilerde projeler ve inşa edilmiş yapılar yarışacak. Finale kalan projeler 30 Eylül 2018 tarihinde mimar ve işveren tarafından yapılacak sunumlar ile uluslararası jürinin karşısına çıkacak ve ödüller 2 Ekim 2018 tarihinde InterContinental Dubai Festival City’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Finale kalan projeler Cityscape Global sergisinde uluslararası yatırımcı ve mimarların ziyaretine açık olacak.

1 YORUM

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.