Man with a Plan ikinci sezonuyla FX’te

0

Tam zamanlı bir baba olarak çocuklarına bakmaya başlayan Adam’ın hikayesi “Man with a Plan”, 2. sezonuyla 6 Eylül’den 13 Eylül’e kadar hafta içi her akşam 19.40’ta FX’te.

Pictured (L-R) Matthew McCann as Teddy, Hala Finley as Emme, Liza Snyder as Andi, Kevin Nealon as Don, Matt LeBlanc as Adam and Grace Kaufman as Kate of the CBS series MAN WITH A PLAN, premieres Monday, Oct. 24 on the CBS Television Network Photo: Monty Brinton/CBS ©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Eşi çalışmaya karar veren bir babanın çocuklarının düşündüğü kadar masum olmadığını anlaması ne kadar zaman alır? Altın Küre ödüllü oyuncu Matt LeBlanc’ın başrolünde yer aldığı “Man with a Plan”, tam zamanlı olarak çocuklarına bakmaya başlayan bir babanın ebeveynliğin hiç tanışmadığı yüzüyle karşı karşıya kalışını ekranlara taşıyor. Dizi 2. sezon bölümleriyle FX ekranlarına dönüyor.

Sevilen dizi “Man with a Plan”, 2. sezon bölümleriyle 6 Eylül’den 13 Eylül’e kadar hafta içi her akşam 19.40’ta FX ekranlarında izleyiciler ile buluşuyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.