‘Mirasçılar’ 31 Ağustos 2018 Sinemalarda

0

Marcelo Martinessi’nin yönettiği ve Ana Brun, Margarita Irun, Ana Ivanova ile Nilda Gonzalez’in oynadığı Mirasçılar (Las Herederas), 31 Ağustos 2018’de Başka Sinema dağıtımıyla Siyah Beyaz Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte yaşayan bir çifttir. Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise tüm zamanını resim yaparak geçiren biridir. Maddi zorluk yaşayan çift, ailelerinden kalma eşyalarını satmaya başlar. Fakat borçlar ödenemediğinde Chiquita hapishaneye girer. Chela, artık kendi geçindirmek zorundadır. Para kazanmak için şoförlük yapmaya başlar. Bu sırada tanıştığı Angy, kendisini yeniden tanımasına neden olur.

MİRASÇILAR

(LAS HEREDERAS)

 

Gösterim Tarihi: 31 Ağustos 2018

Dağıtım: Başka Sinema

İthalat: Siyah Beyaz Movies

Tür: Drama

Senaryo: Marcelo Martinessi

Yapım Yılı: 2018

Ülke: Paraguay

Süre: 98 dakika

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt7875464

Fragman: https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=GhWDnon9voQ

Trailer: https://youtu.be/DcvL-SXQSJ0https://vimeo.com/280515808

Ödüller:

Berlin Film Festivali 2018 En İyi Kadın Oyuncu

Berlin Film Festivali 2018 Alfred Bauer Ödülü

2018 FIPRESCI Uluslararası Film Eleştirmenleri Ödülü

Yönetmen: Marcelo Martinessi

Oyuncular: Ana Brun, Margarita Irun, Ana Ivanova, Nilda Gonzalez

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte yaşayan bir çifttir. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise evden dışarı çıkmaya pek hevesli olmayan, tüm zamanını resim yaparak geçiren biridir. Maddi zorluk yaşayan çift, her birinin birçok anısı olan ailelerinden kalma eşyalarını satmaya başlar. Fakat işler daha da kötüye gidip borçlar ödenemediğinde Chiquita hapishaneye girmek zorunda kalır. Chela, artık yapayalnızdır ve hayatını kendi geçindirmek zorundadır. Para kazanmak için şoförlük yapmaya başlar. Bu sırada tanıştığı Angy, onun kendisini yeniden tanımasına neden olur.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.