En İyi Drama Dizi Projesi Ödülü’ Türkiye’ye geldi

0

Avrupa’dan bir çok film ve dizi projesinin katıldığı Saraybosna Film Festivali’nde, Arya Su Altıoklar ve Samim Türkmen’in hazırladığı dizi senaryosu ‘Greater Than Death’ (Ölümden Beter), ‘En İyi Drama Dizi Projesi Ödülü’ne layık görüldü.

24. Saraybosna Film Festivali’nin endüstri bölümü olan CineLink bu sene de Avrupa’dan uzun metrajlı film ve dizi projelerini ağırladı. Festivale Türkiye’den, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Sinema ve Televizyon Bölümü’nde ders veren Arya Su Altıoklar ve BAU Sinema ve Tv bölümü öğrencisi Samim Türkmen’in hazırladığı ‘Greater Than Death’ (Ölümden Beter) çalışma yer aldı. HBO Adria’dan Ana Balentovic, Keshet International’dan Paula McHarg ve ünlü Netflix dizisi ‘The Paper’ın yönetmeni Dalibor Matanic’den oluşan jüri, projeyi 5 finalist ülke arasından değerlendirdi. Yapılan değerlendirmenin ardından, Ölümden Beter ‘En İyi Drama Dizi Projesi Ödülü’ne layık görüldü.

KısaKes Production ve MAY Production ortak yapımıyla Metin Alihan Yalçındağ, Mehmet Altıoklar ve Yaman Birman’ın yapımcılğını üstlendiği ‘Greater Than Death’ projesi, 2019 yılında izleyiciyle buluşacak.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.