KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE’DE JÜLİDE ÖZÇELİK VE MERT FIRAT’TAN AŞK ŞARKILARI

0


Farklı müzik türlerinden yerli sanatçı ve grupları ağırlayan KüçükÇiftlik Bahçe Sunar konserleri, Jülide Özçelik ve Mert Fırat ile müzikseverlere uzun süre unutulmayacak bir gece yaşattı.

2016 yılından bu yana birçok şehirde senfoni orkestralarıyla birlikte konserler veren Jülide Özçelik ve Mert Fırat bu kez bambaşka bir müzik projesiyle seyirci karşısına çıktı.

KüçükÇiftlik Bahçe Sunar konser serisi, 23 Haziran’da gerçekleşen Türkiye’nin en sevilen rock gruplarından Duman ve Son Feci Bisiklet konseri ardından bu kez tarzını değiştirerek hazırladıkları özel projeyle caz sanatçısı Jülide Özçelik ve oyuncu Mert Fırat’ı ağırladı. Jülide Özçelik’in albümlerinden şarkıların yanı sıra en sevilen aşk şarkılarını oda müziği eşliğinde seslendiren ikili, özel performanslarını yıldızların altında KüçükÇiftlik Bahçe’nin büyülü dünyasında gerçekleştirdiler.

Büyük ilgi gören konserde Jülide Özçelik ve Mert Fırat sahne performansıyla dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Hissettikleri ve çalmak istedikleri müziği yapmak adına bir araya gelen, Aslı Özer, Erhan Ertetik ve Ertuğrul Biber’den oluşan Cazzip Project ise her parçası ayrı bir hikaye taşıyan ilk albümleri ‘Stories’ ten parçalar ile gecenin açılışını yaparak seyircilerden beğeni topladı.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.