Berklee College of Music Zorlu PSM’de

Film müziği besteciliği üniversite lisans programıyla dünyada bir ilke imza atan Berklee College of Music, dünya çapında sanatseverlere benzersiz bir sinema ve müzik deneyimi sunan Berklee Silent Film Orchestra (Berklee Sessiz Film Orkestrası) projesiyle Türkiye’de ilk defa Eren Başbuğ şefliğinde 25 Ekim’de Zorlu PSM’ye konuk olacak. Aralarında Türk sanatçıların da bulunduğu Berklee College of Music öğrenci ve mezunu müzisyenlerden oluşan orkestra, 1925 yapımı sessiz film Phantom of the Opera’nın (Operadaki Hayalet) dev ekranda gösterimine BSFO’nun orijinal besteleriyle eşlik edecek. 3 Emmy adaylığı bulunan Berklee Silent Film Orchestra kurucusu ve Berklee Film Scoring Bölümü profesörü Sheldon Mirowitz de ekiple birlikte Türkiye’ye gelecek.

Zorlu PSM, dünyanın en prestijli müzik okullarından Berklee College of Music’in sessiz filmleri orijinal bestelerle buluşturan. Berklee Silent Film Orchestra projesine Avrupa’da ve Türkiye’de ilk defa ev sahipliği yapacak. The Wall Street Journal ve Indiewire gibi saygın yayınlar tarafından büyük övgüler alan. San Francisco Silent Film Festival gibi dünyanın önde gelen sessiz film festivallerinin açılışlarını yapan orkestranın. 1925 yapımı Phantom of the Opera sessiz filmi için besteledikleri müzikler, filmin dev ekranda gösterimi eşliğinde icra edilecek. 25 Ekim akşamı gerçekleşecek performansı, Berklee mezunu klavyeci, besteci ve şef Eren Başbuğ yönetecek. Gecenin açılışını ise 3 Emmy adaylığı bulunan, Berklee Silent Film Orchestra kurucusu ve Berklee Film Scoring Bölümü profesörü Sheldon Mirowitz yapacak.

Berklee College of Music ile film müziği besteciliği üzerine seminer kaçmaz!

27 Ekim Cumartesi günü, Berklee College of Music iş birliğiyle Zorlu PSM’de gerçekleşecek iki farklı. seminer sinema ve müzik dünyasına ilgi duyan herkese ilham verecek. Sinema ve televizyon için 50’den fazla beste yapmış ödüllü profesör Sheldon Mirowitz ve . Berklee Film Müziği Besteciliği ve Elektronik Müzik bölümlerinden şeref derecesiyle mezun olmuş, dünyaca ünlü progresif metal grubu. Dream Theater ile birlikte sahne almış ve dünyanın her yerinde konserler vermeye devam eden başarılı sanatçı .Eren Başbuğ, Berklee College of Music’e girmeyi hedefleyen öğrencilerle deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşacak. Akabinde gerçekleşecek olan film müziği besteciliği semineri ile de sinema ve müziğin birlikteliğinin ipuçlarını katılımcılarla paylaşacaklar.

25 Ekim 2018 Perşembe Saat:20.30

Bilet Fiyatı

Ön Satış (Sınırlı Sayıda)
1. Kategori 95.00 TL
2. Kategori 70.00 TL

Genel Satış
1. Kategori 
Tam 110.00 TL, Öğrenci 88.00 TL

2. Kategori
Tam 85.00 TL, Öğrenci 68.00 TL

Etkinliklerin biletleri, çok yakında www.zorlupsm.com, www.biletix.com ve Zorlu PSM gişelerinde satışa sunulacak.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.