ENKA Açıkhava’da Bu Hafta: Bir Konser Üç Film

0

 

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları yeni haftada bir konser ile üç sinema filmini ağırlayacak. Suami Ramirez’in yepyeni “Yüksek Tansiyon” projesi ile 2017 – 2018 yıllarına damgasını vuran Star Wars: The Last Jedi, Ready Player One ve Blade Runner 2049 filmleri, 6 Ağustos haftasında ENKA’da seyirciyle buluşacak.

 

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları’nın 6 Ağustos haftasındaki ilk konuğu Suami Ramirez olacak. Küba’nın renkli müzikal mirası ile sevilen parçalara yeniden hayat veren Suami Ramirez ve 11 kişilik orkestrası, 6 Ağustos Pazartesi akşamı dinleyicilerin karşısına ‘‘Yüksek Tansiyon’’ projesi ile çıkacak.

Haftanın ikinci konuğu ise En İyi Ses Miksajı, En İyi Ses Kurgusu, En İyi Görsel Efekt ve En İyi Film Müziği olmak üzere 4 dalda Oscar adayı olan “Star Wars: The Last Jedi”  olacak. Star Wars serisinin en yeni filmi, 7 Ağustos Salı akşamı saat 21.15’te ENKA sahnesinde olacak.

Program, bu senenin en iddialı filmlerinden olan “Ready Player One” filmi ile devam edecek. Yönetmen koltuğunda Steven Spielberg’in oturduğu, insanların kendini sanal gerçekliğe verdiği bir ortamda geçen film, 8 Ağustos Çarşamba akşamı seyirciyi selamlayacak. En İyi Ses Miksajı, En İyi Ses Kurgusu ve En İyi Prodüksiyon Tasarımı dallarında Oscar adayı ve En İyi Görüntü Yönetimi ile En İyi Görsel Efekt Oscar ödüllerinin sahibi olan “Blade Runner 2049” ise sezonun son filmi olarak, 9 Ağustos Perşembe günü ENKA sahnesinde seyirciyle buluşacak.

Program kapsamında düzenlenecek tüm etkinlikler saat 21.15’te başlayacak.

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları’nın 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat gişesinden ulaşabilirsiniz.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.