Deniz Erdem ile Oyunculuk Atölyeleri Ücretsiz Tanıtım Sınıfı 28 Ağustos’ta!

0

Deniz Erdem ile yeni oyunculuk sınıfları 17 Eylül haftası başlıyor! 28 Ağustos günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek ÜCRETSİZ Tanıtım Sınıfı ile başlanması planlanıyor… Profesyonel oyuncular, oyuncu adayları ve kendini keşfetmek isteyen herkes katılabilecek

Deniz Erdem’in oyunculuğu gerçeği sorgulayıp bunu kendi bedeni üzerinde uyarlanması olarak değerlendiriyor. Yani bir nebi gerçeğin oyuncunun bedeninde yeniden canlanması.

Bir oyuncunun ilk sorusu, gerçek nedir ve bunu kendimde nasıl uyarabilirim olmalıdır. Oyuncunun tanımladığı durumları ve karakteri sahne üzerinde var etmesinin yolu ise yaratıcılığı özgürce deneyimlemesiyle olur.

Oyuncunun özgürlüğü, kendi içiyle bağlantıya geçerek gerçeğinin bilincine varması ve bu yolla ne hissettiğinin farkındalığını yaşayarak an be an kendisini ifade etmesine bağlıdır. Bu yüzden bir karakteri var etmeden önce ilk ihtiyacı kendi üzerinde yapacağı bir hazırlık sürecidir.

Deniz Erdem, bu atölyelerde oyuncunun kendini özgürce ifade etmesinin önündeki engelleri kaldırıp yaratıcılığını deneyimlemesine yardımcı olacak egzersizler ile bir karakteri çalışırken nasıl bir yol haritası izleneceğine dair oyunculuk yaklaşımları öğretecektir.

Eğitim Bilgileri:

• Profesyonel oyuncular, oyuncu adayları ve kendini keşfetmek isteyen herkes davetlidir.

• Sınıflar 4 AYLIK programlar halinde uygulanacaktır.

• Katılımcı sayısı her sınıf için 14 kişiyle sınırlıdır.

• Eğitmen, katılımcılarla birebir çalışma yürütmektedir.

• Tanıtım sınıfı 28 Ağustos Salı günü 19.00-21.30 arası gerçekleştirilecektir.

• Fiziksel uygulamalar yapılacağı için rahat kıyafetlerle katılım önerilir.

Telefon: 0553 739 01 99

DENİZ ERDEM KİMDİR?

Deniz Erdem, 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nü bitirdi. 2001-2009 yılları arasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sanatçı kadrosunda yer aldı; aynı zamanda sahne direktörü olarak idari kadroda çalıştı.

2009-2011 yıllarında New York ve İstanbul’da metodun resmi eğitmeni Anthony Vincent Bova ile Eric Morris Oyunculuk Yöntemi’ni çalıştı. 2013 yılında Amsterdam’da, üç buçuk yıl sürecek olan Uluslararası Feldenkrais Metodu Eğitmen Eğitimi Programı’na başladı. Kasım 2016’da eğitimi tamamlayarak Uluslararası Feldenkrais Federasyonu onaylı EuroTab (European and Israeli Feldenkrais Training Accreditation) akreditasyonuyla Feldenkrais Eğitmeni olmaya hak kazandı. Metodun ATM (Awareness Through Movement-Hareket Yoluyla Farkındalık) grup deslerine ve FI (Functional Integration

Deniz Erdem Studio Adres:

Nispetiye Mahallesi, Birlik Sokak, Akyıldız Sitesi D Blok, No: 24, Daire: 4, Levent/İstanbul

Detaylı bilgi ve kayıt için Ali Emir’e ulaşabilirsiniz:

e-posta: hello@denizerdemstudio.com

-Fonksiyonel Bütünleştirme) özel seanslarına devam ediyor. 

Ocak 2017’de uzun yıllardır hayalini kurduğu Deniz Erdem Studio’yu açtı. Stüdyosunda profesyonel oyuncu ve oyuncu adaylarına yönelik oyunculuk atölyeleri düzenliyor, oyuncu koçluğu yapıyor, dönüşüm koçu ve regresyon terapisti olarak kişilerin kendilerini dönüştürmelerine kolaylaştırıcı olarak destek veriyor. 

2017 yılının Haziran ayına kadar Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitmen olarak çalıştı. Halen, Fiziksel Tiyatro ve Komedi Okulu, Seiba Uluslararası Hikaye Anlatıcılığı Merkezprogramlarında farklı sanat dalları ve disiplinlere yönelik eğitimler veriyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.