Zorlu PSM yaz boyunca sanatın farklı tonlarına kapı aralamaya devam ediyor. 9. Uluslararası İstanbul Opera Festivali kapsamında La Traviata ve Zorba Zorlu PSM’ye konuk olurken; Kuğu Gölü, Royal Opera House gösterimi ile sanatseverlerle AMFI’de buluşuyor. Angus & Julia Stone ve Steven Wilson gibi büyük isimler de konserleriyle heyecan yaratıyor.

LA TRAVIATA // 3-4 TEMMUZ // TURKCELL SAHNESİ // 20.00

Verdi’nin 165 yıllık ihtişamlı eseri La Traviata, dekor ve kostümleriyle son yılların en çok dikkat çeken prodüksiyonuyla İtalya’dan Türkiye’ye konuk oluyor. İtalyan şef Alessandro Cedrone yönetiminde sahnelenecek eser iki gece üst üste İstanbullu seyircilerle buluşuyor.

ZORBA // 7 TEMMUZ // TURKCELL SAHNESİ // 20.00

Nikos Kazancakis’in dünyaca ünlü başyapıtı Zorba, iki sezon kapalı gişe oynadığı Ankara’dan sonra İstanbul seyircisinin yoğun talebi üzerine 7 Temmuz’da Zorlu PSM’de! Mikis Theodorakis’in müziği, Lorca Massine’nin metni ve koreografisi ile hayat bulan eser, Şef Bujor Hoinic yönetiminde Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenecek.

ROYAL OPERA HOUSE GÖSTERİMİ: KUĞU GÖLÜ // 9 TEMMUZ // AMFİ // ÜCRETSİZ ETKİNLİK // 20.00

Tchaikovsky’nin ilk bale eseri Kuğu Gölü, Royal Opera House’un çarpıcı yorumunun gösterimi, Liam Scarlett’ın kareografisi ve John Mcfarlane’nın tasarımları ile 30 yıldan sonra yeni prodüksiyonuyla ilk defa bu yazın keyifli açık hava mekanı olan Zorlu PSM Amfi’de ücretsiz olarka izleyicileri ile buluşuyor. Yalnızca bale tarihinin değil, popüler kültürün de vazgeçilmez bir parçası haline gelen eser; Prens Siegfied’in avlanırken karşılaştığı kuğulardan birinin güzel bir kadına dönüştüğü büyülü bir hikayeyi aktarıyor.

ANGUS & JULIA STONE // 11 TEMMUZ 2018 // TURKCELL SAHNESİ // 22.15

2006 yılında başladıkları müzik kariyerlerine, sonuncusu geçtiğimiz yıl yayınlanan dört stüdyo albümü ve sayısız ödül sığdıran Sydney çıkışlı folk rock ve indie pop ikilisi Angus & Julia Stone, 11 Temmuz’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne, hybrid (ayakta ve oturmalı bir arada) formatta konuk olacak. İlk teklileri “Chocolates& Cigarettes”ten bugüne kadar arşivlerinde, başta “Big Jet Plane” olmak üzere milyonlar tarafından dinlenen pek çok şarkı barındıran Angus & Julia Stone kardeşler, müzikseverlere büyüleyici bir gece yaşatacak.

Kapı Açılış: 20.30

Ön Performans: Kalben

Angus & Julia Stone: 22.15

Bilet fiyatı: Ayakta -120 TL // Oturmalı-90 TL

AN EVENING WITH STEVEN WILSON // 22 TEMMUZ 2018 // TURKCELL SAHNESİ – SAHNE ÜSTÜ AYAKTA KONSER // 21.00

Günümüz ve tüm progresif rock tarihinin önemli yapı taşlarından Porcupine Tree ile şu ana kadar birbirinden değerli 10 stüdyo albümüne imza atan Steven Wilson, “Sahne Üstü Ayakta

Konser” deneyimiyle Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak. Bugüne kadar 4 Grammy adaylığı bulunan; prodüktör olarak da Opeth, Marillion, Orphaned Land, Yoko Ono, Anja Garbarek, Pendulum ve Anathema başta olmak üzere birçok önemli isimle çalışan Wilson beşinci solo albümü “To the Bone”un tanıtım turnesi kapsamında ikinci kez Zorlu PSM’de!

Kapı Açılış: 20.00

Steven Wilson: 21.00

Bilet fiyatları: Tam-150 TL // Öğrenci-120 TL

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.