Interpress’in Box Office Türkiye verilerinden derlediği bilgilere göre, 11 hafta aradan sonra ilk kez bir yabancı yapım olan ‘Rampage: Büyük Yıkım’ gişenin zirvesine yerleşti. Brad Peyton’un yönettiği Dwayne Johnson ile Naomie Harris’in başrolleri paylaştığı film, vizyondaki ilk üç gününde 95 bin 621 seyirci tarafından izlendi. Şu ana kadar 2018 yılı içerisinde bunu başarabilen diğer yabancı film ise ‘Labirent: Son İsyan’ olmuştu. Hafta sonu sinema salonlarında toplam 557 bin 920 biletli seyirci 24’ü yerli 20’si yabancı toplam 44 film izlerken, 30 hafta aradan sonra ilk kez hiçbir filmin 100 bin seyirci barajını geçemediği belirlendi.

Vizyondaki yedinci hafta sonunu geride bırakan ‘Ailecek Şaşkınız’, 91 bin 766 seyirciyle ikinci sırada yer alırken, Tuğçe Soysop’un yönettiği Tansel Öngel ile Güneş Sayın’ın ‘Bizim Köyün Şarkısı’ 89 bin 79 seyirciyle hafta sonunu üçüncü sırada kapattı. Hafta sonunun yeni filmlerinden 13 Nisan’da vizyona giren Adem Kılıç ile Serkan Karaaslan’ın yönettiği Çetin Altay, Gökhan Yıkılkan, Gülhan Tekin’li ‘Oflu Hoca Trakya’da açılışını 65 bin 961 seyirciyle dördüncü sırada gerçekleştirdi. Vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Çağatay Tosun’un yönettiği Burak Özçivit ile Kerem Bursin’in başrolleri paylaştığı ‘Can Feda’ 50 bin 863 seyirciyle listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu. Görece düşük bütçesine kıyasla dünya genelinde şimdiden 150 milyon doları geçen John Krasinski’nin Emly Blunt’lu ‘Sessiz Bir Yer’ ise Türkiye’deki açılışını 50 bin 858 seyirciyle altıncı sırada gerçekleştirdi.

yabancı film ile ilgili aramalar

yabancı filmler seyret

yabancı filmler türkçe dublaj

yabancı film izle hd

yabancı film izle 2017

yabancı filmler aşk

yabancı filmler aksiyon

yabancı filmler listesi

yabancı film izle altyazılı

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.