Sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, Dünya Tiyatro Günü özel etkinliğinde seyircisini “Sahnelerden Aşk Şarkıları” ile buluşturuyor. Deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ve orkestrasının seslendireceği şarkılara, ünlü sanatçılar Alican Yücesoy, Birsen Tezer, Boran Kuzum, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu, Çağan Irmak, Devrim Yakut, Ecem Uzun, Gamze Kuş, Hatice Aslan Levent Ülgen, Mehmet Ergen, Özge Özder, Serdar Biliş, Serkan Keskin, Sevil Akı, Tilbe Saran ve Tuğrul Tülek eşlik ediyor.

 

ENKA Kültür Sanat, 30. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları kapsamında 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü, deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ve orkestrası tarafından seslendirilen sahnelerin unutulmaz şarkıları ile kutlayacak. Çiğdem Erken ile orkestrası ve ENKA Kültür Sanat özel prodüksiyonuyla; bu yıl “hocaların hocası” Prof. Dr. Sevda Şener’in 90’ıncı doğum yılı anısına ve dördüncü kez gerçekleştirilecek Sahnelerden Aşk Şarkıları özel konserinde Çiğdem Erken’e sahnede Şener’in tiyatro dünyasına kazandırdığı kıymetli öğrencileri eşlik edecek.

Tiyatro sahnelerine müzikli bir saygı duruşu niteliği taşıyan gecede; ünlü sanatçılar Alican Yücesoy, Birsen Tezer, Boran Kuzum, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu, Çağan Irmak, Devrim Yakut, Ecem Uzun, Gamze Kuş, Hatice Aslan Levent Ülgen, Mehmet Ergen, Özge Özder, Serdar Biliş, Serkan Keskin, Sevil Akı, Tilbe Saran ve Tuğrul Tülek sahne alacak. Tiyatro ve müziğin ruhunun bir kez daha buluşacağı; unutulmaz eserlerin hatıralardan silinmeyen müziklerinden oluşturulan seçki ile dinleyiciler, 27 Mart Salı akşamı ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda eşsiz bir müzik ziyafeti yaşayacak.

 

 

Tam: 60 TL ve Öğrenci: 30 TL olarak fiyatlandırılan “Sahnelerden Aşk Şarkıları” performansının biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

 

  1. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın, 5 Nisan tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.