Interpress’in Box Office Türkiye verilerinden derlediği bilgilere göre; geçen haftanın en çok seyirci toplayan filmi ‘Ailecek Şaşkınız’ oldu. Vizyondaki üçüncü hafta sonunu geçiren Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in başrollerinde yer aldığı Ailecek Şaşkınız, üst üste üçüncü kez zirvede yer alarak 2018 yılı içerisinde bunu başarabilen ilk film oldu. Bu hafta sonu 342 bin 26 kişi tarafından izlenen film, böylece on yedi günde toplam 2 milyon 381 bin 862 seyirci sayısına ulaşmış oldu.

Bu hafta sonu ikinci sırasında yer alan yapım ise yeni vizyona giren ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’… Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in 2011 yılında çektikleri ilk film Kaybedenler Kulübü’nün devamı olan filmi ilk hafta sonunda 158 bin 901 biletli seyircinin izledi. Alicia Vikander’li ‘Tomb Raider’, 92 bin 916 seyirciyle açılışını üçüncü sıradan gerçekleştirirken listenin tek yabancı filmiydi. ‘Düğün Salonu ilk hafta sonunda 53 bin 839 seyirci tarafından izlenerek dördüncü sırada yer aldı. Listenin beşinci sırasındaki yapım ise vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan ‘Direniş Karatay’ oldu. Hafta sonunda 26 bin 172 seyirci tarafından izlenen filmin, on günde toplam 129 bin 141 seyirciyi salonlara çektiği tespit edildi.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.