Yekta Kopan’ın yazdığı,Gökçe Bahadır’ın ise anlatıcı olarak sesiyle hayat vereceği Orman Lokantası, müzik ve dansla dolu bir macera! Yönetmenliğini Serdar Biliş’in üstlendiği bu oyun, çocukları eğlendirmekle kalmayacak, onlara öğretici mesajlar da verecek. 

İş Sanat’ın Evvel Zaman Dışından Masallar serisinin yeni oyunu Orman Lokantası, minik izleyicilerini harika bir masala konuk olmaya davet ediyor… Masal anlatmayı çok seven kahramanımız, bir gün, hep aynı masalları anlatmaktan çok sıkılır. Üstelik masallardaki kötü kalpli kahramanlardan da hiç hoşlanmamaktadır. Düşünür, taşınır ve bu duruma harika bir çözüm bulur: Masalları, kötü kalpli kahramanlardan arındırarak yeniden yazar. Orman Lokantası, kahramanımızın bu yöntemle anlattığı bir Hansel ile Gretel hikayesi… Elbette, bildiğimiz Hansel ile Gretel hikayesinden biraz daha farklı. Çünkü bu masalda kötü kalpli cadılara yer yok… Yekta Kopan’ın yazdığı,Gökçe Bahadır‘ın ise anlatıcı olarak sesiyle hayat vereceği Orman Lokantası, müzik ve dansla dolu bir macera! Yönetmenliğini Serdar Biliş’in üstlendiği bu oyun, çocukları eğlendirmekle kalmayacak, onlara öğretici mesajlar da verecek.

Bilet Al

ORMAN LOKANTASI

Yazan YEKTA KOPAN

Yöneten SERDAR BİLİŞ

Anlatıcı GÖKÇE BAHADIR

Sahne ve Dekor Tasarımı CEM YILMAZER

Kostüm TOMRİS KUZU

Müzik ÇİĞDEM ERKEN

Koreograf TUĞÇE TUNA

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.