ZİRVENİN YENİ SAHİBİ ‘AİLECEK ŞAŞKINIZ’

0

Hafta sonu sinema salonlarına en fazla seyirci çeken film Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in filmi ‘Ailecek Şaşkınız’ oldu. Interpress’in Box Office Türkiye verilerinden derlediği bilgilere göre, film, bu hafta sonu  680 bin 409 seyirci tarafından izlendi. Geçen haftanın en çok izlenen filmi ‘Hadi Be Oğlum’  bu hafta  sonu 92 bin 354 kişi tarafından izlenirken üçüncü hafta sonunda 771 bin 985 seyirci sayısına ulaşmış oldu. Dünya genelinde hem seyirci hem hasılat alanında çok iyi rakamlara imza atan Black Panther, üçüncü hafta sonunu 67 bin 794  seyirci ile kapattı.

Demet Akbağ ile Zafer Algöz’ü bir araya getiren Murat Şeker’in yeni filmi ‘Görevimiz Tatil’, ikinci hafta sonunda 58 bin 458 seyirci tarafından izlendi. Jennifer Lawrence’ın başrolünde yer aldığı ve bu hafta sonu vizyona giren ‘Kızıl Serçe’ ise açılışını 57 bin 808 seyirci ile beşinci sıradan gerçekleştirdi.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.