Polis Haftası dolayısıyla 6 Nisan’da vizyona girecek Kızım ve Ben filminin afişi yayınlandı. Başrollerini Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu‘nun paylaştığı film, Özel Harekât polislerinin katıldığı ve gerçek mühimmatların kullanıldığı sahneleriyle dikkat çekecek. Gerçek bir hikâyeden sinemaya uyarlanan filmin mimarı, ‘Azazil: Düğüm’ ve ‘Azazil 2: Büyü’ filmlerinden de tanıdığımız, ünlü Metafizik ve Bio Enerji Uzmanı Salih Memişoğlu. Filmin yapımcılığını ise Burak Memişoğlu üstleniyor.

‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinin Nefes’i İrem Helvacıoğlu ve ‘ Diriliş Ertuğrul’ dizisinin Ares karakteri Cemal Hünal’ı bir araya getiren Kızım ve Ben filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Murat Gürvardar yaptı. Yapımcılığını Burak Film’in üstlendiği polisiye-dram türündeki filmin oyuncu kadrosunda Zülal Memişoğlu, Cengiz Kurtoğlu, Gizem Hatipoğlu, Cem Cücenoğlu ve Ömür Arpacı gibi isimler dikkat çekiyor.

Hikayesi Dikkat Çekiyor

Polisiye-Dram türünde çekilen filmin konusuna gelince… ‘’Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk (Cemal Hünal) hayalini gerçekleştirerek polis akademisine girer ve birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap’a (İrem Helvacıoğlu) aşık olur ve evlenirler. Biricik kızları Zeynep (Zülal Memişoğlu) dünyaya geldikten kısa bir süre sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk, zorlu görevlerinin yanında kızı Zeynep’e hem annelik hem babalık yapar. Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir. Baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır.’’

Kızım ve Ben Fragman İzle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.