‘HADİ BE OĞLUM’ BU HAFTA DA LİDER

0

Vizyona girdiği ilk hafta sonunda seyirciden büyük ilgi gören Kıvanç Talıtuğ’un oynadığı ‘Hadi Be Oğlum’, ikinci hafta sonunda da lider. Interpress’in Box Office Türkiye verilerinden derlediği bilgilere göre, bu hafta sonu 171 bin 12 seyirci tarafından izlenen film, on günde 575 bin seyirci sayısını geçti.

Hem seyirci ilgisi hem de gişe geliri açısından dünyada zirveye yerleşen ‘Black Panther’, ikinci hafta sonunda 130 bin 521 seyirci tarafından izlenerek seyirci sayısı olarak ikinci sıraya yerleşti. Haftanın yeni filmlerinden Murat Şeker’in yeni filmi ‘Görevimiz Tatil’, ilk haftada 125 bin 978 seyirciyle üçüncü sırada. Hafta sonunun bir diğer yeni filmi ‘Tavşan Peter’ dördüncü sıradan listeye girdi. Dördüncü hafta sonunu tamamlayan ‘Cebimdeki Yabancı’ 60 bin 305 seyirciyle beşinci sıradaydı. Gaziantep’te yerel imkanlarla çekilen Oğuz Yalçın’ın yönettiği İvana Sert ve Orhan Kurt’un başrolleri paylaştığı ‘Antep Fıstığı’ filmi, ikinci hafta sonunda da beş salonda 11 bin 457 seyirci tarafından izlendi ve kısıtlı salon sayısına rağmen on günde toplamda 33 bin 339 seyirciye ulaşmayı başardı.

Sinema/www.dirensanat.com

kıvanç tatlıtuğ ile ilgili aramalar

kıvanç tatlıtuğ başak dizer

kıvanç tatlıtuğ eşi

kıvanç tatlıtuğ tv şovları

kıvanç tatlıtuğ kimdir

kıvanç tatlıtuğ dizi
kıvanç tatlıtuğ yaşı
kıvanç tatlıtuğ dizileri
kıvanç tatlıtuğ son dizisi

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.