“Tango Jazz Quartet” Tamirane Sahnesinde!

0

Avrupa Turnesi için İstanbul’a Gelen “Tango Jazz Quartet” Tamirane Sahnesinde!

 Uniq İstanbul Tamirane’de, “Jazz After Work” etkinliği kapsamında, Avrupa turnesi için İstanbul’a gelen ve Arjantin ve uluslararası çevrelerde büyük ilgi gören “Tango Jazz Quartet”, 28 Şubat Çarşamba günü caz severlerle buluşuyor!

 Birçok canlı performans ve özgün konseptli etkinlikler gerçekleştiren Tamirane, Şubat ayında başlayan “Jazz After Work” serilerinde, birbirinden değerli caz sanatçılarını ağırlıyor. 28 Şubat Çarşamba günü, 20.30’da ise tangonun ritmik kalıplarını, caz doğaçlamalarıyla birleştiren “Tango Jazz Quartet” Tamirane sahnesinde senin için sahne alıyor!

“Tango Jazz Quartet”, tango ve jazz’a getirdikleri yenilikçi yaklaşım ile Arjantin ve uluslararası alanda büyük ilgi görüyor. Son yıllarda müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan grup, son Avrupa turnelerinde İsviçre, İngiltere, Galfer, Fransa, Belçika, İspanya, Sırbistan, Slovakya, Macaristan ve Avusturya’da konser verdiler. İstanbul’da ise Tamirane sahnesinde İstanbullularla buluşmaya geliyor!

Muhteşem bir performans dinlemek için şimdiden yerini ayırt! Üstelik “Tango Jazz Quartet” konserinden hemen sonra Tamirane’de doyasıya dans edebileceğin “Latin Night” seni bekliyor! Bu enfes Jazz ve Latin gecesini sakın kaçırma! Ruhunu tamir et!

 

*Ekinlik: 25 Tl’dir.

Rezervasyon için; 0212 286 07 07

Adres: Uniq İstanbul Ayazağa Cad. No:4C / 109 Maslak – Sarıyer

tamirane ile ilgili aramalar

tamirhane fiyatlar

tamirane zomato

tamirane morning jazz sessions

tamirhane fiyatları

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.