‘Şafakta Buluş Benim’le Enka Sahnesi’nde

0

 Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 27 Şubat Salı akşamı DOT ekibini sahnesine konuk ediyor. “Şafakta Buluş Benimle” adlı oyun, dokunaklı bir aşk ve kayıp hikayesini ele alıyor.

 

ENKA Kültür Sanat İbrahim Betil Oditoryumu’nda 27 Şubat Salı akşamı sahnelenecek “Şafakta Buluş Benimle”DOT oyuncularının güçlü yorumuyla ENKA seyircisiyle buluşuyor. Bir tekne kazasından kurtulan iki kadının, bambaşka ruh halleri içinde birbirine tutunmaya ve evlerine dönüş yolunu bulmaya çalışmasını konu alan oyunda, Esra Ruşan ve Berfu Öngören rol alıyor.

Oyunun kahramanları Robyn ve Helen’in duygusal öykülerine odaklanan oyun, Murat Daltaban’ın yönetmenliğinde sahneye taşınıyor. Hikayeyi el üstünde taşıyan başarılı oyunculuklarla ENKA izleyicisiyle buluşacakoyun, saat 20.30’da başlıyor.

 

Tam: 60 TL ve Öğrenci: 30 TL olarak fiyatlandırılan “Şafakta Buluş Benimle” performansının biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

 

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın, 5 Nisan tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur,instagram.com/enkakultur ve

 twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.