MOİ Sahne’de Sanat Programı

0

İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne Şubat ayında birbirinden renkli oyunlara, gösterilere ve konserlere ev sahipliği yapıyor. Bu haftanın (14-17 Şubat) etkinlik takvimi şöyle:

14 Şubat Çarşamba, saat 21.00’da ‘Gökhan Türkmen – Akustik’ konseri

Türk pop müziğinin başarılı ismi Gökhan Türkmen akustik performansıyla MOİ Sahne’de sevenleriyle buluşacak.

16 Şubat Cuma, saat 21.00’da ‘Buray’ konseri

MOİ Sahne Konserleri kapsamında Pera Event’in düzenlediği konserle, Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray sevenleriyle buluşacak.

17 Şubat Cumartesi, saat 20.30’da müzikal gösteri Animals Musical

Animals Musical, Gate Sahne Sanatları’nın 88 kişilik dev kadrosuyla MOİ Sahne’de sanatseverlerle buluşuyor. İnsan vücuduyla entegre dev hayvan kuklaları, 5 sesli polifonik koro, uluslararası standartlardaki müziklerinin birleştiği etnik ve modern koreografiler, geleneksel temalar taşıyan el işçiliği benzersiz kostümleri sizleri büyüleyici etkisinin içine alacak.

Animals Musical fantastik bir Afrika Hikayesi: “Asırlar boyu; aynı toprağın çocukları birbirleriyle savaştı. Nesiller değildi sadece yok olan, Afrika’nın nefesiydi kaybolan. Ubhuntu kabilesi için barışı sürdürmek en önemli şeydi, çünkü Ubhuntu’lar için herkes saf doğar ve Afrika’nın sırrı da budur. Madalyonun diğer tarafındaysa savaşçı Kunta kabilesi ve bu savaşın arasında kalan imkânsız aşk’ın hikâyesi vardı.”

Etkinliklerin biletleri www.biletix.com’dan ve MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyor. Tüm etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi www.moisahne.com adresinden alınabiliyor.

Ayrıntılı Bilgi

Mall of İstanbul, MOİ Sahne

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey

Başakşehir/İstanbul

İletişim: 0212 801 10 88/ 400moisahne@mallofistanbul.com.tr

www.moisahne.com

Instagram: @moisahne

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.