Paole Genovese’nin ‘Muhteşem Yabancılar’ adlı filminden sahneye uyarlanan ‘Mutluyduk Belki Bugüne Kadar’ Türkiye’de ilk kez TwoTwo Tiyatro ile seyircisiyle buluşuyor. 

 

Geçtiğimiz yıl dünyayı kasıp kavuran, Paolo Genovese’nin yazıp yönettiği Perfetti Sconosciuti (Muhteşem Yabancılar) filmi, Türkiye’de ilk kez bir tiyatro oyunu olarak seyirciyle buluşuyor. Şubat’ın ilk haftası yönetmenliğini Serra Yılmaz’ın yaptığı ‘Cebimdeki Yabancı’ adıyla Sinema filmi olarak karşımıza çıkacak.  Mutluyduk Belki Bugüne Kadar ismiyle seyirci karşısına çıktı. Ve 23 Ocak 2018 tarihinde 3. Kez seyircisini büyüledi. Bir grup arkadaşın bir ev oturmasında oynadıkları bir oyun üzerinden örgüleniyor.

Türkçe’ye Kerem Pilavcı’nın uyarladığı Mutluyduk Belki Bugüne Kadar, pek çok ödüle sahip olan oyun yazarı ve yönetmen Ahmet Sami Özbudak tarafından sahneye konuluyor. Yedi arkadaşın bir akşam yemeğinde buluşmasıyla başlayan oyun sıra dışı bir seyir deneyimiyle seyirciyle buluşuyor. Performans hikâyedekine benzer şekilde Tophane’de bir loftta gerçekleşiyor. Seyirci eve girer girmez az sonra başlayacak hikâyemizin bir parçası oluyor. Dilerlerse, oyuncuların oturduğu kanepelerde oturuyor, onların gezindiği yerlerde dolaşıyor.

Mutluyduk Belki Bugüne Kadar dijital dünyada kurduğumuz mahremiyetin açığa çıkmasının nelere sebep olacağını tokat gibi yüzümüze çarpıyor. Cep telefonlarımızı birer kara kutuya, hatta birer dijital mayın haline getirmenin başımıza ne işler açabileceği, bu hikâyede karşımıza net bir şekilde çıkıyor. Mutluyduk Belki Bugüne Kadar’ın oyuncu kadrosunda 22. Sadri Alışık Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Canan Atalay, Gökçe Eyüboğlu, Deniz Karaoğlu, Faruk Barman, Fehmi Karaarslan ve Giray Altınok yer alıyor. Mutluyduk Belki Bugüne Kadar, 24 ve 31 Ocak saat 20.30’da Plan Be Loft’ta temsiller verecek.

31 Ocak Çarşamba Plan Be Loft, İstanbul

6 Şubat Salı Plan Be Loft, İstanbul

7 Şubat Çarşamba Plan Be Loft, İstanbul

Mutluyduk Belki Bugüne Kadar

Mutluyduk Belki Bugüne Kadar oyunu Plan Be Loft’ta sahnelenecek.

“İnsanlar ayrılmayı öğrenmeli.”

Paole Genovese’nin ‘Muhteşem Yabancılar’ adlı filminden sahneye uyarlanan ‘Mutluyduk Belki Bugüne Kadar’ Türkiye’de ilk kez TwoTwo Tiyatro ile seyircisiyle buluşuyor.

7 arkadaşın bir akşam yemeğinde buluşmasıyla başlayan oyun, seyircisine sıra dışı bir deneyim sunuyor. Tophane’de Plan Be Loft’ta gerçekleşecek olan performans, cep telefonlarıyla kurduğumuz mahremiyetin açığa çıkmasının nelere sebep olacağını tokat gibi yüzümüze çarpıyor.

Yapım: TwoTwo Prodüksiyon
Uyarlama: Kerem Pilavcı
Yönetmen: Ahmet Sami Özbudak
Işık Tasarımı: Cem Yılmazer
Kostüm-Styling: Ceylan Atınç
Sahne Tasarımı: Hande Göksan
Hareket Tasarımı: Dicle Doğan
Yemek Stilisti: İnci Bak
Müzik: Burçak Çöllü
Fotoğraflar: Hande Göksan
Asistanlar: Cansu Atılmış
Oyuncular: Canan Atalay, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Gökçe Eyüboğlu, Giray Altınok, Faruk Barman, Fehmi Karaarslan, Deniz Karaoğlu

Mutluyduk belki bugune kadar oyununda kimler oynuyor? Başak Kıvılcım ertanoğlu kimdir? canan atalay kimdir? deniz karaoğlu kimdir? Ahmet Sami özbudak kimdir? oyunun konusu? oyuncular hakkında bilgi, oyun değerlendirmesi,google tiyatro oyunları, biletler nerede? biletix, sahne sanatları, tiyatro salonları,tiyatrolar, film uyarlamaları, google.com.tr

tiyatrolar ile ilgili aramalar

tiyatro oyunları listesi

istanbul tiyatro sahneleri

tiyatro oyunları istanbul

tiyatro kadıköy

tiyatro biletleri

tiyatro istanbul

şehir tiyatro

tiyatrolar yazıları

biletix ile ilgili aramalar

biletix bilet fiyatları

biletix telefon

biletix konser

biletix black friday

biletix istanbul

biletix adana

biletix sıla

biletix bursa

seranay,özcan deniz,filmler,diziler, haftanın filmleri, haftanın dizileri, en iyi filmler, en iyi diziler, en iyi tiyatro oyunları

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.