Beklenen Bollywood müzikali Taj Express Zorlu PSM’de perde açtı… Renkli gösteri hafta boyunca sergilenecek.

Hindistan’ın ikonik müzikleri ve renkli danslarını buluşturan  şov Taj Express, Zorlu PSM’de sahneleyeceği 8 performansın ilkini, dün gece sergiledi. 2000’den fazla izleyicinin heyecan ve alkışla eşlik ettiği gösteri, Bollywood’un renkli dünyasını sahneye taşıdı.

Dünyada hızla yayılan büyüleyici müzikal Taj Express’in yanı sıra, dans atölyesi, yoga etkinliği, film gösterimleri ve DJ Ravish ile unutulmaz bir partiyle Bollywood ruhu 28 Ocak’a kadar tüm Zorlu PSM’yi sarmaya devam edecek.

Birçok Avrupa ülkesini ve Amerika’yı kasıp kavuran Taj Express, Zorlu PSM’de Bollywood’un kapılarını aralıyor. Bir insanın tutkusunu ve başka bir insanın dehasını konu alan müzikal, dünyanın en üretken film endüstrisinin sırlarını ve sihirlerini sahneye taşıyor. Yönetmenliğini Bollywood’un ünlü ismi Shruti Merchant’ın üstlendiği prodüksiyonun baş döndüren koreografisi ise başarısı birçok ödülle taçlanan Vaibhavi Merchant’a ait. Bu renkli şova, Akademi Ödüllü besteci A.R. Rahman’ın eserlerinin yanı sıra, Hindistan’ın dikkat çeken bestecileri Salim & Sulaiman Merchant ve Monty Sharma’nın da parçaları eşlik ediyor.

Bilet fiyatları:

Haftaiçi (Çarşamba, Perşembe, Pazar akşam)

1.Kategori : 150 TL , 2.Kategori : 110 TL, 3.Kategori : 80 TL

H.Sonu ( Cuma, Cumartesi, Pazar matine)

1.Kategori : 170 TL , 2.Kategori : 130 TL, 3.Kategori : 90 TL

Gösteri gün ve saatleri:

24 Ocak Çarşamba saat: 21.00

25 Ocak Perşembe saat: 21.00

26 Ocak Cuma saat: 21.00

27 Ocak Cumartesi saat:16.00 ve saat: 21.00

28 Ocak Pazar saat: 15.00 ve saat: 20.00

Taj Express Bollywood Dans Atölyesi // 24 & 26 Ocak // Sky Lounge // 13:00

Müzikalin başrol oyuncuları, Mast Kalandar’ın koreografisini öğretecek!

24 ve 26 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek atölyelerde, müzikalin başrol oyuncuları Hiten Shah ve Tanvi Patil, Taj Express müzikalinin en popüler performanslarından Mast Kalandar’ın koreografisini öğretecek. Atölyelerde Bollywood danslarının temel figürleri, müzikalin koreografı Vaibhavi Merchant tarafından hazırlanan koreografi eşliğinde çalışılacak.

Bilet fiyatları: Tam-60 TL / Öğrenci-40 TL

* Taj Express-Bollywood Müzikali bileti ile %50 indirimli.

* Taj Express biletinizi henüz almadıysanız, etkinlik biletinizi alırken atölye biletinizi de hemen %50 indirimle alabilirsiniz.

* Eğer Taj Express biletinizi daha önceden satın aldıysanız, Zorlu PSM Ana Gişesi’nde biletinizi göstererek aynı indirimden faydalanabilirsiniz.

Hindistan’dan Dünyaya Yayılan Bir Kültür: Yoga // 25 Ocak // Meydan Fuaye // 19:00

 

Gösteri Öncesi Buluşma: Taj Express Yönetmeni Koreograf Shruti Merchant // 24 Ocak //

Zorlu PSM Cheers // 20.00

Bollywood’un yetenekli isimlerinden, Taj Express müzikalinin yapımcı yönetmeni Shruti Merchant, Zorlu PSM Cheers’da gerçekleşecek buluşmada izleyicilerin Bollywood dünyası ve koreografisi üzerinde sorularını yanıtlayacak.

* Etkinlik ücretsiz ve tüm Bollywood severlerin katılımına açıktır.

Hindistan’dan Dünyaya Yayılan Bir Kültür: Yoga // 25 Ocak // Meydan Fuaye // 19:00

Zorlu PSM’ye Hindistan’ın renkli ve sofistike kültürünü taşıyacak bu etkinlikte katılımcılar, İstanbul Yoga Merkezi ve Purnam Yayınları’nın kurucusu, aynı zamanda Hindistan’daki Swami Vivekananda Yoga Üniversitesi’nin Türkiye temsilcisi Ayça Gürelman ile yoganın temel felsefesi üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecekler. Yoga bilgisi ve deneyimi gerektirmeyen çalışmada eğitmen Hande Dane, sandalyelerden kalkmadan yapılabilecek basit yoga ve nefes uygulamalarını da katılımcılarla paylaşacak.

* Ücretsiz etkinlik

Bollywood Party – DJ Ravish // 26 Ocak // Studio // 22:30

Hindistan’ın renkli müzikleri ve hareketli dansları Zorlu PSM’ye geliyor!

Hindistan’ın en iyi genç DJ’leri arasında gösterilen DJ Ravish, EDM ve Desi’yi buluşturduğu sürprizlerle dolu setiyle Zorlu PSM Studio’da unutulmaz bir gece yaşatacak. Hint kültürüne ilgi duyanların yanı sıra dans etmeyi ve yeni kültürler tanımayı seven herkes için eşsiz bir fırsat olan bu partiye, 20 kişilik dansçı kadrosuyla pek çok festivalde unutulmaz performanslara imza atmış yerli Hint dans grubumuz Durga Bollywood Dans Kumpanyası da danslarıyla renk katacak.

Bilet fiyatları: Tam-40 TL / Öğrenci-30 TL

* Taj Express biletinizi henüz almadıysanız, etkinlik biletinizi alırken Bollywood Party-DJ Ravish biletinizi de hemen %50 indirimle alabilirsiniz.

* Eğer Taj Express biletinizi daha önceden satın aldıysanız, Zorlu PSM Ana Gişesi’nde biletinizi göstererek aynı indirimden faydalanabilirsiniz.

Bollywood Film Gösterimleri // Sky Lounge

Taj Express haftasında Bollywood ruhu, Zorlu PSM’yi kuşatıyor. Zengin bir geçmişi ve benzersiz bir kültürü olan Bollywood sinemasından değerli örnekler, İstanbul Hindistan Başkonsolosluğu’nun değerli katkılarıyla Zorlu PSM Sky Lounge’da izleyicilerle buluşacak.

* Ücretsiz etkinlik

25 Ocak Perşembe – Manjhi: The Mountain Man – 19.00

27 Ocak Cumartesi – 3 Idiots – 18.00

28 Ocak Pazar – Kahaani – 18.00

Birbirinden etkileyici dansçılarıyla, sıra dışı figürleriyle ve eşsiz müzikleriyle Zorlu PSM’yi renklendirecek Taj Express’in, dans atölyesinin ve Bollywood partisinin biletleri, www.zorlupsm.comwww.biletix.com ve Zorlu PSM gişelerinde satışta.

bollywood ile ilgili aramalar

bollywood filmleri izle

bollywood müzikali

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.