Şubat’ın ilk haftası vizyona girecek olan Cebimdeki Yabancı Filminin fragmanı yayınlandı. İlişkiler ve sırlar üzerine kurulu olan bir hikayeden yola çıkılan film Serra Yılmaz’ın yönettiği ilk film olma özelliği taşıyor.Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız

 

2 Şubat’ta vizyona girecek olan filmin kadrosunda farklı oyunculuk yöntemleri ile ün kazanmış oyuncular rol alıyor. Serra Yılmaz’ın ilk kez yönetmen koltuğunda oturduğu, dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in BKM ve İmaj ile ortak yapımcıları arasında yer aldığı ‘Cebimdeki Yabancı’nın vizyon fragmanı yayınlandı. Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız gibi yıldız oyuncuları buluşturan filmde, yedi yakın arkadaş oynadıkları oyunla birbirlerinin o güne kadar hiç bilmedikleri gerçekleri ile yüzleşecek.

Cep telefonlarına gizlenen hayatların karı-koca ve arkadaşlık ilişkilerindeki tüm dengeleri değiştireceğini göreceğimiz filmde bir akşam yemeği için toplanan arkadaşlar, ellerinden düşürmedikleri, hayatlarının kara kutusu olan cep telefonlarını masaya bırakarak maskelerini indirecekler. Tüm mesajların yüksek sesle okunacağı ve aramaların da duyulacağı bu oyun, onları geri dönüşü olmayan bir yola sürüklerken; seyircileri ise kahkaha ve gerilim dolu bir oyunla baş başa bırakacak.

Ferzan Özpetek-Serra Yılmaz

Yıldız oyuncu kadrosuna sahip ve hayatın içinden konusu, sürprizli anlatım diliyle izleyicileri dünyasına sürükleyecek ‘Cebimdeki Yabancı’, 2 Şubat’ta sinemalarda!

CEBİMDEKİ YABANCI FRAGMAN: https://youtu.be/EiDliPTda0s

 

Cebimdeki Yabancı

Tür: Gerilim / Komedi

Yönetmen: Serra Yılmaz

Senarist: Murat Dişli

Oyuncular: Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız

Yedi eski arkadaş akşam yemeğinde bir araya gelir ve yemek boyunca bir oyun oynamaya karar verir. Herkes telefonlarını masaya koyacak, telefona gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Zaman ilerledikçe yeni sırlar ortaya çıkar, ilişki dengeleri altüst olur. Cebimdeki Yabancı’da çok yakın dostlar, aslında mükemmel yabancılar olduklarını keşfeder.

Cebimdeki Yabancı Film Fragmanı İzle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.