2007 yılında ilk solo albümü olan “Aforizma” ile rap müzik dünyasına giriş yapan, şuan ise rap dinleyicilerinin yıldız isimlerinden biri olan “Allame”yeni single’ı “Sevilmiyor” ile karşınızda.

Sözleri Allame’nin kendisine ait olan şarkının prodüksiyonu başarılı prodüktör Bugy, mix ve mastering işlemleri ise Buğra Kunt tarafından yapılmıştır. Şarkının klip yönetmenliğini de başarılı görsel işlere imza atan Allame’nin kendisi üstlenmiştir.

Hafta başında Show Tv’nin büyük beğeni toplayan dizisi ‘Çukur’a özel hazırladığı yeni şarkısı “Kısır Döngü” ile büyük yankı uyandırıp, YouTube’da “Trend Videolar”a giren Allame, şimdi ise Sevilmiyor single’ı ile müzik listelerinde üst sıralarda yer almayı hedefliyor.

Bugün tüm dijital müzik plaftomlarında yerini alan Sevilmiyor, video klibi ile bugün ilk kez Redbull.com’da; yarından itibaren ise Basemode Records YouTube kanalında sizlerle!

allame ile ilgili aramalar

allame youtube

allâme şarkılar

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.