Kerem Görsev ‘Quartet’ ile Ataköy Akıngüç sahnesinde

0

 Kerem Görsev, ‘Quartet’ projesi ile İstanbul Kültür Üniversitesi’nin düzenlediği yeni yıl organizasyonuna katılıyor. 26 Aralık Salı günü saat 19.00’da İstanbul Kültür Üniversitesi’nin Ataköy’deki yerleşkesinde bulunan Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’ndeki konserde Kerem Görsev’e, kontrbasta Kağan Yıldız, davulda Ferit Odman ve saksafonda Engin Recepoğulları eşlik edecek.

1995 yılından bugüne 17 albüm kaydı yapan sanatçı, trio için düzenlediği bestelerinden, filarmoni orkestrası aranjmanlarına kadar akustik caz müziğinin farklı formatlarını dinleyenleri ile paylaştı. New York, St. Petersburg, Londra, Los Angeles ve İstanbul’da yaptığı kayıtlar, Türkiye’de caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasını sağladı. Yurt dışında Pescera, Vilnius, Umbria, Bishkek Jazz ve Marciac Jazz festivali gibi prestijli sahnelerde konserler veren Kerem Görsev, Akıngüç Sahnesi’nde de ağırlıklı olarak kendi bestelerinden oluşan bir repertuarla dinleyici karşısına çıkarak, dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile müzikseverlere caz dolu bir gece yaşatacak.

 

Bilgi ve İletişim:

Tel: 0212 498 41 41

e-mail: b.peksen@iku.edu.tr

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.