Ahu Türkpençe’nin Patatesi Sahnede

0

21 Ocak Pazar, saat 20.00’da Tiyatro Oyunu ‘Patates’

Ahu Türkpençe ve Orçun İynemli’nin rol aldığı tek perdelik komedi oyunu Patates MOİ Sahne’de.

Gergedan Yapım’ın 2017 sezonunun yeni projelerinden biri olan, Ahu Türkpençe’nin yazdığı Patates, aşkın ve intikamın en komik halini sunuyor. Yeni boşanan çift, taşınırken nakliye şirketinin eşyaları karıştırması sonucunda evde koliler arasında boşanmanın suçlusunu aramaya başlar ve ortalık kızışır. Oyunun merak uyandıran kısmı ise intikamın mı aşkın mı kazanacağı sorusu.

“Bir kadın ve bir erkek daha yeni boşanmışlardır. Ama yazık kadına, seviyor sanki hala erkeği. Taşınırken nakliye şirketi eşyaları karıştırdığı için şimdi boş evde koliler arasında eşyaları ayırıyor, bir yandan da boşanmanın suçlusunu arıyorlar. Ortam kızışıyor ve sonunda intikam yeminleri ediliyor. Ama yazık adama, kadının intikamı acı olur bilmiyor sanki. Bu ilişki kurtulur mu? Yeniden aşk ateşi sarar mı kadınla adamı? Peki ilişkide erkeklerin bilmesi gereken ve kadınların hiç söylemediği en önemli sırlar nedir? İntikam mı kazanacak yoksa aşk mı?”

ahu türkpençe ile ilgili aramalar

ahu türkpençe evlendi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.