“Evdeydim ve Yağmurun Gelmesini Bekliyordum” İzmirde

0

Sarı Sandalye’nin yeni oyunu “Evdeydim ve Yağmurun Gelmesini Bekliyordum” 10 Aralık 2017’de 6. Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali’nde!

Tiyatro Sarı Sandalye’nin Jean-Luc Lagarce’in metninden sahneye uyarladığı ve Şubat 2017’de promiyerini yapan “Evdeydim ve Yağmur’un Gelmesini Bekliyordum” oyunu, 10 Aralık 2017’de 6. Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali kapsamında seyirciyle buluşacak!

Festival programı hakkında detaylı bilgi ve biletler için http://www.izmirtiyatrofestivali.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul gösterimi ise 13 Aralık 2017’de Karaköy İkincikat Sahnesinde!
Biletler için www.tiyatrolar.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

“Evdeydim ve Yağmurun Gelmesini Bekliyordum”

Evdeydim ve Yağmurun Gelmesini Bekliyordum

“… oysa bizim eve uğramaz sanmıştım hep lanet dediğin şey, olsa olsa başkalarının başına gelir, öyle inanmışım, başka ülkelerde olur saçma sapan şeyler, hatta evvel zaman içinde, bundan binlerce yıl önce…”

Yıllar önce babasıyla kavga ederek evi terk eden küçük kardeş, kimsenin beklemediği bir anda evin kapısında belirir. Küçük kardeşin geri dönüşüyle birlikte yıllardır onu bekleyen evin kadınları; eski defterleri yeniden açmaya, sırlarını, suçlamalarını, ihanetlerini, her biri tarafından farklı hatırlanan anılarını sorgulamaya başlarlar. Beklenen dönüş kimsenin hayal ettiği gibi olmamış, hem dönen kişi hem döndüğü yer hem de bekleyenler değişmiştir. Hayaller yerini yavaş yavaş gerçeklere bırakır. Yıllar süren kendini kandırmacadan kurtulmanın yeni bir hayata başlamanın ilk adımı, acı verici olsa da bu gerçeklerle yüzleşmek olacaktır.

“… Çözüm yok…”

ARALIK 2017
EVDEYDİM…             10 ARALIK         PAZAR

         20:00

      İzmir
EVDEYDİM…            13 ARALIK         ÇARŞAMBA

         20:30

      ikincikat
DÜĞÜN            20 ARALIK          ÇARŞAMBA

         20:30

      ikincikat
DÜĞÜN           23 ARALIK         ÇARŞAMBA

         20:30

      ikincikat

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.