Chobe National Park, Botswana - Playing amongst each other is the easiest way for the sub-adults of the Marsh Pride to learn the necessary skills to become the hunters that they are destined to become. These games are often the reason why youngsters end up with little scars on their faces or nicks in their ears. Here two of the sub-adult males and a sub-adult female are jumping on top of each other at the edge of a natural water hole south of Matsibi Island into the open Marsh.(National Geographic/NHFU)

“Vahşi Krallık: İsyan” 3 Aralık’ta Nat Geo Wild’da başlıyor!

Nat Geo Wild, “Vahşi Krallık: İsyan” ile vahşi doğadan hikayeleri sıradışı bir anlatımla izleyicilere sunmaya kaldığı yerden devam ediyor. Doğa televizyonculuğunun sınırlarını zorlayanserinin ilk bölümü 3 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Nat Geo Wild ekranlarına geliyor.

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve The Wall Street Journal tarafından “Shakespeare tarzında drama” olarak tanımlanan Vahşi Krallık, yeni bölümleriyle Nat Geo Wild ekranlarına dönüyor. Dört bölümlük bir seri olarak izleyicileriyle buluşacak olan “Vahşi Krallık: İsyan”, Afrika ovalarındaki ölüm kalım mücadelesini olduğu gibi anlatmaya devam ediyor. Game of Thrones dizisinden tanıdığımız ünlü İngiliz oyuncu Charles Dance’in anlatımıyla güçlenen “Vahşi Krallık: İsyan”, kazananların zengin av bölgeleriyle ödüllendirildiği, kaybedenlerin kaderine terk edildiği Afrika’nın gözden uzak topraklarında çatışan hayvan klanlarının hayatta kalmak için verdikleri mücadeleye benzersiz bir bakış sunuyor.

Hikaye bu sezon babalarını tahtlarından etmeye kararlı oğullar, düşmanlarından intikam almaya yemin eden klanlar ve kendi paylarına düşeni almak için bu acımasız ve öngörülemez dünyaya yeni katılanlarla sürerken görselliği ile büyülüyor.

Hiç kimsenin güvende olmadığı “Vahşi Krallık: İsyan” 3 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Türkçe dublajlı, saat 21.00’de ise Türkçe altyazılı olarak Nat Geo Wild ekranlarına geliyor.

www.dirensanat.com

Nat Geo filmler belgeseller, film izle, belgesel film izle,doğa belgeselleri, hayvan belgeselleri, film izle, fulhdfilmizle,

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.