Festivale Seyircilerden tepki

0

 Türkiye’nin Oscar Aday Adayı Ayla’nın yapımcısı Mustafa Uslu Filmi Frankfurt Türk  Filmleri festivalinden çektiğini açıkladı. Filmin Festivalden Gösterilmemesine Seyirciler tepki gösterdi. Salonu terketlier.

Yapılan açıklamada Ayla filminin, Açılış filmi olarak değilde Kapanışta gösterilmesi taleplerinin kabul edilmemesi gösterildi. Eğer Ayla Kapanış filmi olsaydı böyleyece söz konusu film o tarihlerde başka festivallerle çakışmayacaktı.

Açılış gecesinde Ayla Filminin gösterilmemesi seyirciler tarafından büyük bir tepki ile karşılandı. Yapımcılar seyircilerin mağdur edildiğini ve bunun kendilerinden kaynaklanan bir durum olmadığını belirtti.

 

Ayla filmimizin Frankfurt Türk Filmleri Festivali’nin açılış değil kapanış filmi olması yönündeki arzumuzu; sebepleriyle birlikte; festival komitesine ilettik. Ancak komite, filmimizi festivalin açılış filmi olarak göstermekte ısrar etmişlerdir. Ayla, 7 Aralık’ta Avrupa ve Asya’da gösterime girecektir. Filmimizin haklarını korumak ve gişesine zarar vermemek adına yurtdışı distribütörümüzle birlikte verdiğimiz ve Frankfurt Türk Filmleri Festivali yetkililerine ilettiğimiz duruma anlayış gösterilmemiş, kamuoyunda olumsuz algı yaratılmıştır. Festivalde Ayla’yı izlemeye giden seyircileri de mağdur etmişlerdir. Bizlerin dışında gelişen bu durum için izleyicilerimizden özür dileriz. Bütün festival yöneticileri filmimizi göstermek istiyorlar bunu anlıyor kendilerinin de bizi anlamalarını rica ediyoruz. Yoğun bir vizyon ve halkla ilişkiler (PR) dönemi içerisindeyiz. Bu nedenle yayın, halkla ilişkiler ve vizyon stratejilerimize saygı duyulmasını rica ederiz.

kayserispor,rıza sarraf,filmler,sinemalar, film izle, ayla filmi katıldığı festivaller, aldığı ödüller, Fenerbahçe erkek basketbol takımı,rıza çalımbay,amerika birleşik devletleri, abd,uluslararası engelliler günü,frankfur film festivali,

film izle ile ilgili aramalar

film izle türkçe dublaj

fılm cehennemı

film izle 2017

film izle 2016

yerli film izle

türk filmleri

film makinesi

jet film

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.