Yolcu Tiyatro Kürklü Venüs’un Oyun Programını Duyurdu

0

Geçen Tiyatro Sezonunda Joko’nun Doğum Günü ile 13 ödül alan Yolcu Tiyatro, ‘Kürklü Venüs’ü sahneleyecek.

Geçen Tiyatro Sezonunda Joko’nun Doğum Günü ile 13 ödül alan Yolcu Tiyatro, ‘Kürklü Venüs’ü sahneleyecek.

Ersin Umut Güler- Pervin Bağdat

Yolcu Tiyatro sosyal medya üzerinde, Yeni Tiyatro sezonunda ‘Kürklü Venüs’ adlı oyunun programını duyurdu. Ersin Umut Güler’in yönettiği David İves’in yazdığı ‘Kürklü Venüs’ oyununda Ersin Umut Güler ve Pervin Bağdat rol alıyor. Okuma provaları Ağustos sonunda başlayan oyunun ‘Joko’nun Doğum Günü’ ile birlikte sahnelenmeye devam ediyor.

Geçen yılda Tiyatro Öteki Hayatlar tarafından Can Utku çevirisi ve rejisi ile sahnelenen oyun, bu kez Şafak Özen tarafından çevrildi. Oyunda Leopold von sacher-Masoch’un ‘Kürklü Venüs’ adlı kitabını sahneye uyarlamak isteyen bir yönetmen ve başrol için seçmelere gelen bir oyuncu arasındaki kadın erkek ilişkileri anlatılıyor.

Tiyatroseverlerin ilk kez Yolcu Tiyatro’da izleyeceği Pervin Bağdat İstanbul Şehir Tiyatroları’ndan geçen yıl ihraç edilen oyunculardan.  Pervin Bağdat adını ilk olarak TRT’de uzun süre yayınlanan Bizim Evin Haleri’ ile duyurdu. 1981 yılında doğan sanatçı Bilkent Üniversitesi  Sahne ve Gösteri Sanatları Tiyatro Oyunculuk Bölümünü bitirdi, ‘Bir Don Juan Öldürmek’, ‘Daha’ gibi  sinema  filmi ile  TV dizilerinde rol aldı.

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.