“Boş Şehir” Akın Sevgör’ün canlı performansıyla eşlik edeceği özel konseptle 24 Kasım’da Uniq İstanbul’da.

Entropi Sahne’nin bu yılki yeni oyunu ‘Boş Şehir’e ; 24 Kasım Öğretmenler Gününde “Fi” dizisinin müziklerini yapan Akın Sevgör  dahil olacak. Müzikleri ile eşlik edeceği oyunda  Mehmet Tekatlu ile Umut Beşkırma rol alıyor. Savaşın iki asker üzerindeki deformasyonunu gösteren oyunun Yönetmenliğini Yurdaer Okur’un yapıyor.  

Entropi Sahne- Boş Şehir

Akın Sevgör, müziklerini bestelediği oyuna bu defa canlı performansı ile eşlik ederek izleyicilere yepyeni bir deneyim yaşatacak. Oyun sonrası izleyiciler kendilerini yine Akın Sevgör parçalarının devam edeceği bir after party içinde bulacak. Entropi Sahne, Kadıköy’de bulunan kendi sahnesi dışında sezon boyu Uniq İstanbul “Glass Room” salonunda seyirciyle buluşacak.

Oyun, bomboş bir şehirde son saatlerini geçiren iki asker kaçağının trajik-komik hikayesini anlatıyor. İki kaçak, enkaza dönmüş şehrin farklı mekanlarında vakit geçirerek bir yandan geçmişleriyle hesaplaşıyor diğer taraftan da hiçbir zaman gerçekleştiremeyecekleri hayaller kuruyorlar. Yalanla gerçeğin birbirine karıştığı anlarla dolu olan oyunda; savaşın acımasızlığı, varoluşun çıkmazları ve aile ilişkileri büyülü bir anlatımla dile getiriliyor.

Bilge Emin’in çevirdiği oyunda, dekor ve kostüm tasarımını Başak Özdoğan, ışık tasarımını Arek Nişanyan, görsel efektleri Deniz Demir Tekatlı ve afiş tasarımını Ethem Onur Bilgiç üstleniyor.

entropi sahne oyunları, sahne program, entropi sahne kasım,aralık 2017 oyunları, 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.