BU tiyatro ‘Aşk Tamircisi’ ile sahneye çıkıyor

0

 Gırgır yazarlığıyla başladığı sanat serüvenini radyo programcılığı ve tiyatro ile sürdüren Barboros Uzunöner’in kurduğu BU Tiyatro, tiyatro mevsimini  ‘Aşk Tamircisi’ ile açıyor.

 Gırgır yazarlığıyla başladığı sanat serüvenini radyo programcılığı ve tiyatro ile sürdüren Barboros Uzunöner’in kurduğu BU Tiyatro, tiyatro mevsimini  ‘Aşk Tamircisi’ ile açıyor.

Son olarak  ‘Türk müsün Canım’ gösterisi ile seyircisi ile buluşan Uzunöner, bu kez kendi yazdığı ‘Aşk Tamircisi’nde şair yazar Kahraman Tazeoğlu ve Cemre Melis Çınar ile sahnede. Yaratıcı ekibi oyun için; “Zamanın davranışlarımız üzerine etkisini, çocukluk, gençlik, olgunluk ve yaşlılık dönemlerinde davranışlarımızda ne gibi değişiklikler olduğunu mizahi bir bakışla sahneye taşıyor. Kahraman Tazeoğlu, anlatım ve şiirlerle aşkı tamir ederken, Barbaros Uzunöner ve Cemre Melis Çınar skeçler ile seyirciyi güldürüyor. Şiirli bir mizahın örneğinin sunulduğu, müziğin yoğun bir biçimde kullanıldığı oyunun,  duygusal yoğunluğu ve mizah dozu ile izleyenlere, ‘Sanki benim hayatım anlatılıyor’ dedirtecek” diyor.

Kahraman Tazeoğlu, anlatım ve şiirlerle aşkı tamir ederken, Barbaros Uzunöner ve Cemre Melis Çınar skeçler ile seyirciyi güldürüyor.

 

9 Kasım 2017 Perşembe Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, Saat 20:30

13 Kasım Pazartesi Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi, Saat 20:30

20 Aralık Pazartesi Mecidiyeköy Trump Sahne, Saat 20:30

bu tiyatro ile ilgili aramalar

barbaros uzunöner biyografi

barbaros uzunöner gözleri

devlet tiyatrosu ankara

ankara devlet tiyatrosu bilet al

devlet tiyatroları ne zaman açılıyor

ankara devlet tiyatrosu programı

şehir tiyatrosu

tiyatro dünyası

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.