Rob Hes Zorlu PSM’de

0

Halloween, Zorlu PSM’ye, “Bloody Techno” deneyimi ile geliyor!

28 Ekim akşamı, Zorlu PSM Studio “Halloween Party – Bloody Techno” etkinliği kapsamında, yeni jenerasyon techno sahnesinin önde gelen isimlerinden Rob Hes’i, yine güncel techno sahnesinin sıradışı parçalarıyla dikkat çeken Stiv Hey’i ve son zamanlarda DJ performanslarıyla kendisinden söz ettiren Çizenbayan’ı ağırlıyor. 

Karanlık techno tonlarını benimseyen ve setlerinde hipnotize eden seslere yer veren genç yetenek Stiv Hey, Türkiye’de ilk kez Zorlu PSM Studio’da performans sergileyecek. Müzik kariyerine hızlı bir başlangıç yapan ve her geçen gün güncel techno sahnesinde ismi daha çok anılan İtalyan DJ Stiv Hey’in ilk çalışmaları; Richie Hawtin, Adam Beyer, Marco Corola ve Dubfire gibi dünyaca ünlü isimlerin setlerinde yer aldı.

Tronic’ten çıkan son EP’si “Believe” ile dikkatleri üzerine toplayan; kendine özgü ve enerjik tarzıyla tanınan Rob Hes, Türkiye’deki ilk performansını Zorlu PSM Studio’nun muhteşem D&B ses sisteminde gerçekleştirecek. Hollanda’da techno denince akla gelen ilk isimlerden olan DJ, on yılı aşkın kariyerinde aralarında Dubfire’ın Sci+Tec’i, Christian Smith’in Tronic’i, John Digweed’in Bedrock’ı ve Sian’ın Octopus’unun da bulunduğu, dünyanın en iyi plak şirketleriyle çalışma şansı yakaladı.

Son zamanlarda yurtiçinde ve yurtdışında Afrika Burn gibi prestijli festivallerdeki performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Elif Tanverdi, nam-ı diğer çizenbayan, Zorlu PSM Studio’ya konuk olacak. Setlerinde ağırlıklı olarak deep house ve melodik techno parçalara yer veren çizenbayan, aynı zamanda gezgin, blogger, mimar ve yoga eğitmeni kimlikleriyle tanınıyor.

28 Ekim akşamı “Halloween Party – Bloody Techno” etkinliğinde Çizenbayan, Stiv Hey ve Rob Hes’le güncel techno sahnesinin özgün soundlarıyla Halloween deneyimi yaşamak isteyenler için biletler www.zorlupsm.comwww.biletix.com ve Zorlu PSM gişelerinde.

22:00 Kapı Açılış

22:00-23:30 Çizenbayan

23:30-01:30 Rob Hes

01:30-03:30 Stiv Hey

Bilet fiyatı: 30 TL

zorlu psm ile ilgili aramalar

zorlu psm yaklaşan etkinlikler

zorlu psm nerede

zorlu psm nasıl gidilir

zorlu psm drama sahnesi

zorlu psm oturma planı

zorlu psm studio

zorlu performans sanatları merkezi yaklaşan etkinlikler

zorlu psm ana tiyatro

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.