Uyuyan Güzel ve Faust Operası Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde

0

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, bu sezon Uyuyan Güzel, Faust Gala konserleri Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sanat severler ile buluşturuyor.

Zorlu PSM ve İDOB, sezon boyunca İDOB’un programında yer alan opera, bale eserleri; konser ve dans gösterileri Zorlu PSM sahnelerinde sanatseverlerle buluşacak. Faust, Uyuyan Güzel, Seyahatname 2 ve birçok eser Zorlu PSM’de sahnelenecek.

İDOB, yeni ve eski repertuarı ile  Zorlu PSM ‘nin Ana Tiyatro ve Drama Sahnesi’ne sezon boyunca konuk olacak. Heyecan veren işbirliğiyle ilgili Zorlu PSM Genel Müdürü Murat Abbas, “Zorlu PSM olarak, kültür- sanatın farklı dallarını sahiplenmeye gayret ettiklerini,  sahnelerinde daha çok etkinliğe yer vermek için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Konuyla ilgili bilgi veren İDOB Genel Sanat Yönetmeni Suat Arıkan da “Dünya prömiyeri, Türkiye ve İstanbul prömiyerlerinin buluştuğu, zengin 2017-2018 sanat sezonumuza damgasını vuracak olan mekansal zenginliğimiz Zorlu PSM ile yaptığımız işbirliğidir. Bu işbirliğinin yapı taşları, Avrupa yakasındaki sanatseverlerin opera-bale tutkusu ve özlemiyle örülmüştü. Opera , Oratoryo, Bale, Modern Dans, Gala Konser gibi farklı etkinliklerle, Zorlu PSM’nin zengin programına dahil olmamız, İDOB için de ayrı bir heyecan ve sevinç kaynağıdır. Umarım bu buluşma, gelecekte daha da gelişir ve Zorlu PSM’den aldığımız güçle sanatımızı sanatseverlerle buluştururuz.” dedi.

İşbirliği kapsamında, “Seyahatname 2”, 7 Ekim Cumartesi günü Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde sanetseverlerle buluşacak. İstanbul Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu tarafından sahneye konacak eser, 17.yüzyılda Evliya Çelebi tarafından kaleme alınan Seyahatname’yi, Elif Şafak’ın çağdaş metinleri ile harmanlıyor.

Zorlu PSM’de gerçekleşecek İDOB etkinliklerinin biletlerine; www.biletiva.comwww.zorlupsm.comwww.dobgm.gov.trüzerinden ve Zorlu PSM gişelerinden ulaşılabiliyor.

Ekim Ayı Programı:

-7 Ekim 2017 – Drama Sahnesi – Seyahatname 2 (Modern Dans)

-20 Ekim 2017 – Ana Tiyatro – Uyuyan Güzel (Bale)

-12 Ekim 2017 – Ana Tiyatro – Gala Konseri

-14 Ekim 2017 – Ana Tiyatro – Faust (Opera)

-18 Ekim 2017 – Ana Tiyatro – Uyuyan Güzel (Bale)

 özet

nedir

kaç sayfa

ekşi

faust goethe

faust pdf

faust kimdir

goethe faust sözleri

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.