Nikita Dizisinin Yıldızı Maggi Q Karabasan (Slumber) İle Geliyor

0

 Televizyonda ‘Nikita’karekterini 5 Sezon canlandıran Maggie Q beyaz perdeye bir uyku doktoru olarak geliyor. Jonathan Hopkins’in yönettiği ve Maggie Q, Will Kemp, Sylvester McCoy ile William Hope’un oynadığı Karabasan (Slumber), 29 Aralık 2017’de vizyona çıkarılıyor.

 

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu; Maggi Q’yu ‘Zor Ölüm-4’, Görevimiz Tehlike-3, Uyumsuz, Üç Hanedan: Ejderin Dirilişi, Kutsal Savaşçı, Seni Seviyorum Newyork gibi filmlerden hatırlıyoruz. Soğuk görünümün altında duygusal bir bakışa sahip olan güzel oyuncu hareketli aksiyon sahnelerinde izleyiciyi hüzünlendirmeyi de başarmıştır.  Onu sinemalarda gerilim tarzı ‘ Karabasan’ filminde izlerken, o çoktan 2018 yılında vizyona girecek olan ‘İrina’ filminin çekimlerine başlamış olacak.
Çocukluğumuzdan beri bizi uykumuzda rahatsız eden Karabasan’ın aslında ne olduğunu merak eder dururuz. cevaplarımızı belki de bu filmde bulabiliriz. Filmin konusu şöyle; Alice uyumakta olan babası tarafından saldırıya uğrar. Babası tutuklanır ve ailenin uyku problemlerinin oluşmasından dolayı suçlanır. Ancak baba hapse atılınca, ailedeki problemler giderek daha kötü bir hal alır. Alice, uykudayken zayıf kişilerden beslenen parazit bir şeytan tarafından korkutulduğuna inanmaya zorlanmaktadır. Bu karanlık ruhun defedilmesi için, Alice kendi kâbuslarına girmeli ve çocukluğundaki şeytanlarla yüzleşmelidir.

Maggie Q, bu kez beyaz perdeye bir uyku doktoru olarak geliyor.

 

Maggie Q, bu kez beyaz perdeye bir uyku doktoru olarak geliyor. bir gece vakti gizemli bir şekilde ölen küçük erkek kardeşinin ölümü tarafından musallat olunmuş bir uyku doktorunu canlandırmaktadır. Uyku problemi olan travmalı bir ailenin rutin muayenesini yaparken, Alice uyuyan babası tarafından saldırıya uğramıştır. Babası sonra tutuklanmış ve ailenin uyku problemlerinin oluşmasından dolayı suçlanmıştır, ancak baba hapse atılınca, problemler giderek daha kötü bir hal almıştır. Alice bilimsel gerçeklerden vazgeçmeye ve ailesinin, uykudayken zayıf kişilerden beslenen parazit bir şeytan tarafından korkutulduğuna inanmaya zorlanmaktadır. Bu karanlık ruhu defetmek için, Alice kendi kabuslarına girmeli ve kendi çocukluğundaki şeytanlarla yüzleşmelidir.

Karabasan Filminin Fragmanını izle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.