Broadway’ın En Ünlü Aşk Hikayesi Sahnede: Bak Bizim Şarkımızı Çalıyorlar

0

Broadway’ın En Ünlü Aşk Hikayesi Sahnede:

Bak Bizim Şarkımızı Çalıyorlar

Ekim ayı başında perdelerini açan İstanbul Şehir Tiyatroları ilk yeni oyununu 18 Ekim’de şehirci karşısına çıkarıyor. Neil Simon’ın yazdığı ‘Bak Bizim Şarkımızı Çalıyorlar’ oyunun şarkılarının bestecisi Marvin Hamlisch ile şarkı sözlerinin yazarı Carole Bayer Sager’in gerçek hayatta yaşadıkları aşk hikayesini sahneye taşıyor…

Ali Mer Yavuzcan- Özge Özder

Broadway’ın besteleriyle olduğu kadar takıntıları nedeniyle de ünlü olan Vernon ile ona hayran, çılgın ve yetenekli bir söz yazarı olan Sonia’nın yaratıcı iş birliği ve fırtınalı duygusal ilişkileri anlatılan oyunda müzikallerin canlı ve neşeli dünyasının değişik yönleri de sergileniyor. Bu renkli ve hareketli dünyanın kahramanlarının iç dünyaları da acı ve eğlenceli yönleriyle anlatılıyor.

Yeşim Gökçe’nin dilimize aktardığı müzikli oyunu Ersin Umulu yönetiyor. Müzik düzenlemeleri Orçun Tekelioğlu’na ait. Oyunda Ali Mert Yavuzcan, Özge Özder, Köksal Ünal, Evrim Artut, Müge Gülgün, Çağrı Büyüksayar rol alıyor.

1979 yılından bu yana çeşitli ülkelerde sahnelenen oyun Outer Crites ve Theatre Word ödüllerine de değer bulundu.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.