Kültür Turizimde 30 yıllık  bir geçmişe  sahip olan FEST Travel, ‘Sorumlu’ ve ‘Sürdürülebilir’ bir turizim için İstanbul’dan sonra Ankara’da da bir merkez olmak için Alabanda Turizim ile bir işbirliği anlaşması yaptı.

 FEST Travel ve Alabanda Turizm yaptıkları açıklamada; Ankaralıları hem Türkiye’nin Hemde dünyanın kültürel zenginlikleri ile tanıştırmayı hedeflediklerini,  sadece topluluklar için değil ‘Kişiye Özel’ de kültür turları düzenleyeceklerini belirtti. 

 

FEST Travel 13 Ağustos 1985 tarihinde kuruldu. Gerek yabancı gerekse yerli gezginler açısından kültür turizminde  öncü olarak adını duyuran  FEST, kültür gezilerine Tarih ve Toplum dergisi işbirliğiyle Adım Adım İstanbul® gezileriyle başladı. “İstanbul’la Tanışın”, Köşe Bucak İstanbul® gezilerini Anadolu ve yurtdışı gezileri izledi. 27 Mart 2013 tarihinde Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü’nün (UNWTO/BMDTÖ) “Turizm İçin Küresel Etik Kuralları” deklarasyonunu Türkiye’den imzalayan ilk seyahat acentesi oldu,  Tüm bu çalışmalarında da doğal ve kültürel mirası savunarak sürdürülebilir turizm ve sorumlu turizm kavramlarını gündeme taşıdı.

Cinnah Cad. No: 67 Çankaya / ANKARA

Tel: 0312 440 56 00 Fax: 0312 441 50 83

www.alabanda.com.tr

info@alabanda.com.tr

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.