Mehtap Elaidi ve Özgür Masur defilelerinde İnci Etkisi

0

 

İnci, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da Mehtap Elaidi ve Özgür Masur için hazırladığı özel tasarımlarla göz doldurduİnci’nin, İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonlarının sergilendiği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’a özel olarak hazırladığı tasarım ayakkabıları, Mehtap Elaidi ve Özgür Masur defilelerinde modaseverlerin beğenisine sunuldu.

 

İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonlarının sergilendiği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul boyunca, kendi kuplarını oluşturmayı tercih ettiği tasarımlarıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Mehtap Elaidi ve bu yıl Fashion Week İstanbul’da 10. yılını kutlayan Özgür Masur’un defile konseptleri, İnci’nin özel tasarım ayakkabılarıyla tamamlandı.

12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen Mehtap Elaidi ve Özgür Masur defilelerinde İnci tarafından özel olarak tasarlanan ve üretilen 100 çift ayakkabı sergilendi.

 

İnci Deri Hakkında

Türkiye’nin 100 yıllık ilk moda perakende markası olan; kaliteli ve özgün tasarıma sahip ürünlerini her sezon moda severlerle buluşturuyor. Bugün Türkiye çapında 101, yurt dışında 5 mağazası ve toplam 800’ün üzerinde çalışanıyla emin adımlarla ilerleyerek, yatırımlarını arttırmaya devam ediyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.