Moda Sahnesi’nde Yaratıcı Drama Eğitimi: Öz Aynı Öz

0

Tiyatro oyunları ile birlikte farklı etkinliklere de yer veren Moda Sahnesi’nin kapıları, bu kez Yaratıcı Drama’ya açılıyor. İnsanın içindeki ‘ öz’ün ‘dışa vurumu’ olarak değerlendirilen ‘Yaratıcı Drama’; 14 Ekim 2017’den itibaren Sibel Akdeniz eğitmenliğinde başlayacak. Her ne kadar farklılıklar olsa da aslında aynıyız ilkesine dayandırılan çalışma tüm yaş gruplarını kapsamaktadır.

Tüm sanat disiplinlerinden faydalanarak bireyin var olan potansiyelini, yetenek ve becerilerini açığa çıkarma ve geliştirme sürecine “rehberlik etmek”. Hiçbir şekle sokmadan herkesin farklılığının bilincinde olduğu ama “öz” de “aynı” olduğunu bilerek.
Çünkü bilinir ki her birey dünyaya “öz”e yakın olarak gelir.

Sibel Akdeniz
1979, yılında Ankara’da doğan Sibel Akdeniz, 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nü bitirdi.
1999 yılında Ankara Yaratıcı Drama Liderlik Eğitimi’ni tamamladıktan sonra Yaklaşık 14 yıldır tüm yaş grupları ile Ankara ve İstanbul’da yaratıcı drama ve oyunculuk eğitmenliği yaptı. Eğitmenlikle birlikte TV dizilerinde genç ve çocuklara oyuncu koçu olarak adını duyurdu.

Sibel Akdeniz’le
Başlama ve bitiş tarihi: 14 Ekim Cumartesi / Mayıs 2018
Aylık ücret: 300TL
Ayrıntılı bilgi için; 0216 3305801

moda sahnesi en kısa gecenin rüyası

moda sahnesi yaklaşan etkinlikler

moda sahnesi hamlet

moda sahnesi büyük salon

moda sahnesi tiyatro

moda sahnesi nerede

bütün çılgınlar sever beni

en kısa gecenin rüyası ekşi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.