Mentalist Dizisi Yeni kanalında

1

Sony Channel ekranlarında 11 Eylül Pazartesi, Saat: 16:30, 2. sezon, 5. bölümüyle “Mentalist” dizisi, Türkçe dublajlı ve şifresiz olarak yayınlanıyor.

 
Golden Globe ödülüne aday gösterilen oyuncu Simon Baker’ın başrolünde yer aldığı ödüllü dizi Mentalist, Sony Channel ekranlarında Türkçe dublajlı ve şifresiz olarak yeniden takipçileriyle buluşuyor.  Simon Baker, Robin Tunney, Amanda Righetti, Marguerite Macintyre, Tim Kang oynadıkları filmin konusu; Eski bir köşkte ölü bulunan Alan Foster’ın soruşturmasını yapan CBI ekibi köşkle ilgili gizemli söylentilerle de uğraşmak zorunda kalır. Evin ilk sahibiyle ölen mimar arasında bir bağlantı kuran Jane, cinayeti çözmek için değişik yöntemler kullanacaktır.

“Red Sauce” — Episodic coverage of the CBS series THE MENTALIST, scheduled to air on the CBS Television Network.
Photo: Sonja Flemming/CBS
©2009 CBS BROADCASTING INC. ALL RIGHTS RESERVEDnsanların düşüncelerini giyimlerinden ve hareketlerinden süzebilme yeteneğine sahip olan Patrick Jane (Simon Baker), televizyondaki zihin okuma şovlarına devam ederken, bir gün eve geldiğinde, kendisine Red John lâkabını takan bir seri katil tarafından öldürülen karısı ve kızının cansız bedeniyle kaşılaşır ve o günden sonra bütün hayatı değişir…

Kaliforniya Araştırma Büro’sunda (CBI), Lisbon’ın (Robin Tunney) önderliğinde ve gizemli cinayetleri çözmeye çalışan bir ekibe dahil olur ve kabiliyetini CBI’a verilen davaların sonuca ulaştırılması için kullanır. Fakat artık hayattaki tek amacı, karısı ve kızını öldüren Red John’dan intikamını alabilmektir. Fakat Red John’ın da onun için plânları vardır…

 

The Mentalist S2E5 – Sony Channel, 11 Eylül Pazartesi, Saat: 16:30

Orijinal İsmi: Mentalist – S2E5 Red Scare

Yapım Yılı: 2008

Ülke: ABD

Yönetmen: Lesli Linka Glatter

Senaryo: Bruno Heller

 

IMDB Notu: 8.1

Türü: Dram, Macera, Polisiye

Süre: 43 dk

1 YORUM

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.