Semih Kaplanoğlu’nun ‘Bal’ Filmi TRT 1 Ekranlarında

0

Semih Kaplanoğlu’nun ‘Bal’, ‘Süt’ ve ‘Yumurta’ Serisinin üçüncü filmi ‘Bal’ 30 Ağustos Pazartesi gecesi Saat 00.25’de TRT 1 Ekranında!

Semih Kaplanoğlu’nun ‘Bal’, ‘Süt’ ve ‘Yumurta’ üçlemesinin üçüncü filmi ‘Bal’ 30 Ağustos Pazartesi gecesi saat 00.25’te TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

Adları sırasıyla ‘Bal’, ‘Süt’ ve ‘Yumurta’ olan üç uzun metrajlı filmden oluşan kronolojik üçleme Şair Yusuf’un hayatını konu alıyor. Üçlemenin son filmi ‘Bal’ Yusuf’un çocukluğuna giderek babasıyla olan ilişkisini ve bu ilişkinin Yusuf üzerindeki etkilerini ekrana getiriyor.

Dünyanın en prestijli festivallerinden Berlin Uluslararası Film Festivali’nin büyük ödülü Altın Ayı’yı kazanan 2010 yapımı film, 7 yaşındaki Yusuf’un iç dünyasını gözler önüne seriyor. İlkokula başlayan ve okuma yazma öğrenen Yusuf’un, babası Yakup’un ürkütücü bir ormanın derinliklerinde, el yapımı kovanlarda üretilen kara kovan balcılığıyla uğraşması ve gizemli dünyasını ekrana getiriyor.

www.dirensanat.com

Bal Filmi Framan İzle

semih kaplanoğlu izle, semih kaplanoğlu filmleri, semih kaplanoğlu kimdir, semih kaplanoğlu senaryosu,kimdir, semih kaplanoğlu hayatı,semih kaplanoğlu 2018,semih kaplanoğlu 2019,diren sanat,film izle,film fragman,film izle, türk filmleri,

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.