Prenses Diana kendi sesinden hikayesiyle National Geographic’te!

0

“Prenses Diana’nın Kayıp Sırları” ile bir anda utangaç anaokulu öğretmeninden modern bir ikona dönüşen “Halkın Prensesi” Diana’nın mutsuz geçen çocukluğundan sorunlarla boğuştuğu evliliğine kadar tüm yaşadıkları 31 Ağustos Perşembe saat 20.30’da kendi sesinden National Geographic ekranlarında!

TETBURY, UNITED KINGDOM – JULY 18: Princess Diana Resting Her Head In Her Hands Whilst Sitting On The Steps Of Her Home At Highgrove, Gloucestershire. (Photo by Tim Graham/Getty Images)

Dünyanın en çok fotoğraflanan kadını olan Prenses Diana’nın 1991 yılında o sıralarda biyografisini kaleme almakta olan Andrew Morton adına bir arkadaşı ile Kensington Saray’ında yaptığı gizli röportajlar kendisinin de izniyle kayda alınır. Galler Prensi ile evliliği krizde olan Diana’nın hayatında aslında neler olup bittiğinden kamuoyu bihaberdir.

National Geographic yeni belgeseli “Prenses Diana’nın Kayıp Sırları” ile bir anda utangaç anaokulu öğretmeninden basının avı haline gelmiş modern bir ikona ve zaman içerisinde “Halkın Prensesi”ne dönüşen Prenses Diana’nın tam da bu dönemi yanıstan gerçek düşünce ve duygularını ekrana getiriyor. Prenses Diana’nın kendi sesiyle anlattığı hikayesi ile dönemi yansıtan arşiv görüntülerinin bir araya geldiği belgesel tam anlamıyla O’nun bakış açısını yansıtıyor. Mutsuz geçen çocukluğundan başlayarak doğum sonrası depresyonundan, bulimia hastalığına ve 1991 yılında yaşadıklarına kadar pek çok ayrıntıyı içeren “Prenses Diana’nın Kayıp Sırları”, Diana’nın özel hayatındaki kişiliğini de gözler önüne seriyor.

Prenses Diana’nın Kayıp Sırları 31 Ağustos Perşembe günü saat 20.30’da National Geographic’te.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.