Dört  Köşe; yüksek tempolu, birbirinden ünlü oyuncuları, güldüren öğeleri iddialı olan filmin vizyon tarihi  29 Eylül’ 2017 olarak belirlendi.

İstanbul’da herhangi bir günde, suçu olmadan hapse düşen, dört farklı karekterin tesadüfi karşılaşmalarını konu alan film, haksızlıklara karşı mücadeleyi mizahi bir üslupla anlatıyor. Ömer Faruk Yardımcı’nın yönetmenlğini ve senaristliğini yaptığı  filmde; Şinasi Yurtsever, Murat Akkoyunlu, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Ayça Erturan, İnan Ulaş Torun, Mehmet Özgür, Eylül Su Sapan, Beyti Engin, Ayşe Kökçü rol alıyor.

Biraz ABD bir Türk yapımı filmlerinin karışımı olan film sahte bir hırsızlık olayı üzerinden örgüleniyor. Sonunda mafya kovalamacasına dönüşmekte.

Dört Köşe Filmi Hakkında

Film için Haydarpaşa Garı’ndan super lüks bir malikaneye, Kadırga sokaklarından araba hurdalıklarına kadar birçok farklı mekan kullanıldı. Uyuşturucu laboratuarı, fantazi odası, timsah havuzu, nezarethane gibi özel dekorlar inşa edildi, greenbox çekimleri yapıldı. Patlama ve çatışma sahneleri için özel effect sanatçıları ile çalışıldı. 200’den fazla yardımcı oyuncu ile kalabalık sahneler çekildi, Polis araçları ve özel zırhlı araç gibi özel araçların yanı sıra çok sayıda lüks araç da sahnelerde yer aldı.

Oyuncular için özel kostümler hazırlandı, karakterler için imaj çalışması yapıldı. Filmde rol alan Polly ve Anna isimli timsah karakterleri için, CGI ekipleri ile çalışıldı ve yurtdışı ekipleri ile işbirliği yapıldı. Özel eğitimli oyuncu Jack Russell cinsi köpek Mitril de filmin ana karakterlerinden biri olarak filmde yer aldı.

Diren Sanat

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.