Steven Soderbergh’in yıldızlarla dolu soygun filmi ‘Logan Lucy’nin galası  İKSV’den

 

Oceans serisi gibi birçok tempolu soygun-aksiyon filminin usta yönetmeni Steven Soderbergh’in yeni filmi ‘Logan Lucy’nin galası İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından 23 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.30’da Nişantaşı City’s Cinemaximum’da düzenleniyor. Oyuncu kadrosunda birçok yıldız oyuncuyu barındıran ‘Logan Lucky’, Charlotte Araba Yarışı’nda 14 milyon dolarlık bir soygun yapmak ve ailesinin talihini döndürmek isteyen Johnny Logan’ın macerasını beyazperdeye taşıyor..

Logan Lucky’nin oyuncu kadrosunda, başrolde Steven Soderbergh’in ‘Magic Mike’ filmlerinde de başrolü üstlenen Channing Tatum olmak üzere Adam Driver, Riley Keough, Daniel Craig, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank, Katherine Waterston ve Sebastian Stan’in yanı sıra altı NASCAR sürücüsü de yer alıyor.

Logan Lucky Filminin Müzikleri

Filmin müzikleri, daha önce Soderbergh’in ‘Oceans’ serisi de dahil birçok filminin müziklerini besteleyen İrlandalı elektronik müzik ustası David Holmes’a ait. En son 2013’te çektiği ‘Behind the Candelabra’ filmiyle sinemaya veda ettiğini açıklayan Steven Soderbergh, ‘Ocean’s Eleven’, ‘Ocean’s Twelve’, ‘Ocean’s Thirteen’ tadında, hareketli, tempolu bir filmle beyazperdeye dönmüş olacak.

ABD’de vizyona girdikten bir hafta sonra Türkiye’de İKSV Galaları’nda ilk kez gösterilecek olan film 25 Ağustos Cuma günü vizyona girecek. 

‘Logan Lucky’ İKSV Galasının biletleri 17 Ağustos Perşembe günü 10.30’dan itibaren Biletix, ana gişe İKSV ve gösterim günü 18.00 itibariyle City’s Cinemaximum’da satışa sunuluyor. Lale Kart üyeleri için ön satış 16 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30’da başlıyor.

Sabit Doğan

Loganlucky filmi nerede oynanıyor, logan lucky filminin galası,logan lucky filminin vizyon tarihi, ne zaman sinemalara geliyor, logan lucky filminde kimler oynuyor, film izle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.